İstanbul'da korkutan yangın

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda korkutan yangın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2015 08:17

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde gece geç saatlerde çıkan yangın paniğe yol açtı. Kot imalathanesinde başlayan yangın, bitişikteki oto galeriye de sıçrayınca güçlükle kontrol altına alındı.

Haberin Devamı

Yangın, saat 23.00 sıralarında Kağıthane, Sanayi Mahallesi, Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan tek katlı kot imalatı yapan işyerinde meydana geldi.

İstanbulda korkutan yangın


Bilinmeyen nedenden çıkan yangın, kısa sürede yayılarak bitişiğinde buluna oto galeriye de sıçradı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İstanbulda korkutan yangın


Yangına Seyrantepe, Şişli, Beşiktaş, İstinye, Beyoğlu, Mecidiyeköy, Fatih ve daha birçok ilçeye ait itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekipleri kısa sürede büyüyen yağına köpüklü ve tazyikli suyla müdahale etti.

İstanbulda korkutan yangın


Yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu yangın kontrol altına alınırken, çıkan yangında kot imalathanesinin deposu kullanılamaz hale geldi.

İstanbulda korkutan yangın


YANGIN SELFIE'Sİ

Olayda, ölen ya da yaralanan ise olmadı. Bu arada yangın sırasında çevredeki vatandaşların yanan işyeri önünde durup ‘selfie’ çekildiği görüldü. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma inceleme başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!