İstanbul'da Harran konseri

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda Harran konseri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 1998 00:00

Haberin Devamı

Türk pop müziğinin ‘‘Süperstar’’ı Ajda Pekkan, Harran'da verdiği muhteşem konserini, bu kez İstanbul'daki hayranları için yineledi. Ünlü sanatçı, Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konserinde seyircilere ‘‘Siz Doğuya gelemediniz, ama ben Doğuyu ayaklarınıza getiriyorum’’ diye seslendi. Üç bölümden oluşan konserine önce Harran'da giydiği pembe-siyah pelerinli siyah saten tuvaletiyle çıkan Ajda Pekkan, ikinci bölümde metalik tonlardaki tuvaletini, son bölümde ise Harran konserinde kendisine armağan edilen yöresel gelinliğini giydi. Bu bölümde seyircilerin arasında ‘‘Leyla’’ adlı kiralık bir atla dolaşan Pekkan, hayranlarının alkış ve tezahüratıyla coşkulu anlar yaşadı.

Ajda Pekkan, daha sonra Urfalıyım Ezelden, Urfa'nın Etrafı Dumanlı Dağlar ve Caney Caney adlı türküleri, Türk halk müziği sanatçısı Hülya Süer'le birlikte seslendirdi. Pekkan ve Süer, davul zurna eşliğinde sahnedeki folklor ekibine katılarak halay çektiler. Süperstar, Harran gelinliğiyle yeni albümünün ilk klip şarkısı olan ‘‘Bambaşka Biri’’yi de seslendirdi. Ajda Pekkan'ın konserini izlemeye gelenler arasında çok sayıda küçük çocuğun olması dikkat çekti.

Onuncu Yıl Marşı

Pekkan, konser sırasında Harranlıların kendisine hediye ettiği yöresel gelinliği giydi ve Leyla adlı atla izleyicilerin arasında dolaştı. Pekkan, konserin sonunda Onunca Yıl Marşı'nı seyircilerle birlikte söyledi. Ajda Pekkan'ın konserini izleyenler arasında kız kardeşi Semiramis Pekkan da vardı.

Süperstar'ın fanatik hayranı

Ajda Pekkan, seyircilerin arasında dolaşırken, bir seyircinin yerinden fırlayarak sanatçının elindeki mikrofonu kapması heyecan yarattı. Ancak bu kişinin Zeki Müren'i anmak için Pekkan'la birlikte şarkı söylemek istediği anlaşıldı. Pekkan, Şimdi Uzaklardasın şarkısını söylerken, fanatik hayran, Pekkan'ın dizlerine sarılarak kendisine eşlik etti.

Ajda Pekkan, Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konseri sırasında Leyla adlı kiralık atın üzerinde son derece neşeliydi. Hayvandan hiç ürkmedi ve hayranlarını selamladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!