İstanbul'da hareketli gece

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda hareketli gece
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 01:17

İstanbul'da düzenlenen izinsiz gösterilere, polis ekiplerince müdahalede bulunuldu.

Haberin Devamı

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi HDP mahalle temsilciliği önünde, izinsiz gösteri yapmak isteyen bir grup polis ekipleri tarafından dağılmaları yönünde uyarıldı. Uyarıların dikkate alınmaması üzerine gruba müdahale eden polis, 7 kişiyi gözaltına aldı.

Sancaktepe Kanuni Caddesi'nde izinsiz gösteri yapan bir gruba da polis ekipleri tarafından müdahale edildi. Müdahale sırasında gruptan bazı kişilerin kaçarken yol üzerine attığı poşette biri kırık halde 4 molotofkokteyli ele geçirildi.

EL YAPIMI PATLAYICI, MOLOTOF KOKTEYLİ
Bu arada, son dönemde Beyoğlu, Ataşehir, Sultangazi, Bağcılar, Beylikdüzü, Maltepe, Avcılar, Güngören ve Kartal'da yapılan çalışmalar neticesinde 156 molotofkokteyli, 2 litre benzin ve el yapımı patlayıcı güçlendirmek amacıyla kullanılacağı değerlendirilen 2 büyük çakmak gazı tüpü ele geçirildi. Çalışmalar kapsamında gözaltına alınan 28 kişiden 1'i tutuklandı.

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde Asayiş ve Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından metruk bir binada yapılan incelemede ise bir el yapımı patlayıcı ile bir kutu havai fişek ele geçirildi.

Öte yandan Pendik'te yapılan asayiş uygulamaları sırasında sahte kimlik kullandığı belirlenen bir kişi, "terör örgütüne üye olmak" suçundan arandığının tespit edilmesi üzerine gözaltına alındı.

BAKMADAN GEÇME!