Dikkat… İstanbul’da aniden bastırdı, yolu su bastı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2018 15:44

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul Sarıyer'de sel riski olduğunu belirterek, vatandaşları hazırlıklı ve dikkatli olmaları konusunda uyarmıştı. Sarıyer'de etkili olan yağış nedeniyle Çayırbaşı Tüneli kapandı. Tüneli açmak için başlatılan çalışmalar 13.30 sıralarında tamamlanarak yol trafiğe açıldı. Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesinde ise gökyüzündeki kara bulutlar, çevreyi bir andı sardı. Bulutlar, gündüzü geceye çevirirken kısa süreli sağanak yağışta etkili oldu. Yağış nedeniyle E-5'in bazı noktalarını su bastı.

Haberin Devamı

Yetkililerden gelen uyarıların ardından kent genelinde bazı noktalarda yağmur etkisini gösteriyor. Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesinde ise aniden gökyüzünü kaplayan kara bulutlar etrafın bir anda kararmasına neden oldu.

Bulutlar, gündüzü adeta geceye çevirdi. Bölgede kara bulutların getirdiği sağanak yağışta kısa süreli etkili olurken, trafik yoğunluğu oluştu.

E-5'i su bastı, sürücüler zor anlar yaşadı 

Aniden bastıran şiddetli yağış nedeniyle Esenyurt Saadetdere mevkinde E-5 yanyolda yaşanan su baskını sürücülere zor anlar yaşattı. Bazı araçlar yarısına kadar suya gömüldü. durma noktasına gelen trafikte sürücüler güçlükle ilerledi.

Avcılar'da minibüs ve şoförü sel sularında mahsur kaldı 

Avcılar Ambarlı alt geçidini su bastı. Sel sularında mahsur kalan bir minibüs ve sürücüsü, aracın sudan çekiciyle çıkarılmasının ardından kurtuldu.  

Haberin Devamı

Dikkat… İstanbul’da aniden bastırdı, yolu su bastı

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!