İstanbul'da genç kıza yatta tecavüz

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda genç kıza yatta tecavüz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2009 10:52

Çocuk esirgeme yurdunda kalan 14 yaşındaki M.G.'nin şikayeti üzerine, genç kıza yatta bıçak tehditiyle tecavüz ettiği öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan 14 yaşındaki M.G., Bahçelievler' de gittiği bir internet cafede S.A ve S.O ile tanıştı. Konuşma sırasında kalacak yeri olmadığını söyleyen kıza yer ayarlayacaklarını iddia eden S.A ve S.O., M.G.yi de yanlarına alarak Ataköy Marina' da bulunan bir arkadaşlarının yatına götürdü.

 

Burada tecavüze uğradığını öne sürerek karakola başvuran M.G, ifadesinde yatta bir süre sohbet ettikten sonra yattaki tuvalete girmek istediği sırada yanına gelen S.A. kendisiyle birlikte olmak istediğini söyledi. Teklifi reddetmesi üzerine cebinden bıçak çıkararak M.G' nin boğazına dayayan S.A burada genç kıza tecavüz etti. Karakola gelerek gözyaşları içerisinde tecavüze uğradığını öne süren M.G. verdiği ifadede tecavüzün ardından S.O' nun da kendisiyle beraber olmak istediğini ancak bağırması üzerine vazgeçerek kendisini taksiye bindirdiğini söyledi.

 

Haberin Devamı

ŞÜPHELİLER İDDİALARI REDDETTİ

 

14 yaşındaki M.G' nin şikayeti üzerine harekete geçen Bakırköy Asayiş Büro Amirliği' ne bağlı ekipler olaya karışıtığı iddia edilen S.A ve S.O' yu Bahçelievler' de gözaltına aldı. Kartaltepe Polis Merkezine getirilen şüpheliler ifadelerinde M.G' ye tecavüz ettikleri iddiasını reddetti. İfadelerinin alınmasının ardından S.A ve S.O Bakırköy Adliyesi' ne getirilerek savcıya ifade verdi. Tecavüz suçlamalarını reddeden şüpheliler gazetecilerin sorularını ' Tüm gerçekler Adli Tıp raporunda ortaya çıkacak. Tecavüz iddiası doğru değil' şeklinde cevap verdi.

 

S.O. ifadesinin alınmasının ardından savcılık tarafından serbest bırakılırken bilgisayar teknisyeni S.O. ise mahkemeye sevkedildi. S.O. da çıkarıldığı nöbetçi mahkemede denetimli serbestlik uygulamasına tabi tutularak serbest bırakıldı. S.O.'nun kaçması ihtimaline karşı her gün belirlenen bir polis merkezine giderek imza atması gerekiyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!