İstanbul'da elektrik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2007 18:40

Sarıyer, Gaziosmanpaşa, Büyükçekmece, Beşiktaş ve Şişli'de trafo merkezlerindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı yerlerde 3-5 Ağustos tarihlerinde elektrik kesintisi yapılacak.

Haberin Devamı

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, elektrik kesinti programı şöyle:

3 Ağustos Cuma günü 10.00-15.00 saatleri arasında; Sarıyer Demirciköy Arıköy Sitesi ve civarı.

4 Ağustos Cumartesi günü 09.00-15.00 saatleri arasında; Gaziosmanpaşa Habipler, Yayla, Pirinçci, Eski Edirne Asfaltı Habipler Kayabaşı Sapağı arası, Kayabaşı Yolu, Çamlık Mahallesi, Yeni Şamlar, Fenertepe Askeri Kışlası, Büyükkartaltepe Askeri Kışlası, Cebeci ve Taş Ocakları.

5 Ağustos Pazar günü 09.00-15.00 saatleri arasında; Gaziosmanpaşa Cebeci Mahallesi Eski Edirne Asfaltı, 2. Cebeci Yolu, P. Caddesi, Atatürk Bulvarı, 2577 Sokak, 2607 Sokak ve civarı, 50. Yıl Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı, K. Caddesi, M. Caddesi, O. Caddesi, I. Caddesi, N. Caddesi ve civarı, Sultançiftliği Mahallesi Eski Edirne Asfaltı, Ordu Caddesi, 18. Sokak ve civarı ile Büyükçekmece Kıraç Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan Peri Kalıp, Darsa Boya, A.S.V., Tatlıses, Gaysan, Teksart Konfeksiyon, Aycem Tekstil, Emsan Kimya, Kıraç Ltd, Hesserler, Urgan Ayakkabıcılık fabrikaları,

Haberin Devamı

05.00-14.00 saatleri arasında; Beşiktaş Gayrettepe Ömer Beşiktaş, Cemil Arslan Güder, Sebat, Fikri Göze, Göktürk, Ertem, Gül Acara, Gönenoğlu, Fahri Gizden, Beyaz Dut, Süleyman Bey, Yasemin ve Vefa Bayırı sokaklar, Yıldız Posta Caddesi ve civarı ile Şişli Harbiye, Ölçek, Prof Dr. Celal Öker, Çimen ve Fransız Hastanesi sokaklar, Harbiye Cumhuriyet Caddesi ve civarı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!