İstanbul'da elektirik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda elektirik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2008 14:30

Dönüşüm, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul'un bazı yerlerinde 7-10 Şubat tarihlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den (BEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Beyazıt işletme bölgesinde, 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak semtler ve günleri şöyle:
7 Şubat Perşembe: Mimar Sinan Mahallesi Keçeciler Caddesi Ahşap Minare ve Zembilci sokakları, Dudu Abdullah Sokak ve civarıyla Polis Evleri ve Sağır-Dilsiz Okulu.
8 Şubat Cuma: Mimar Sinan Mahallesi Arpa Emini Köprüsü Sokak ve Çıkmazı, Öztan Sokak, Keçeciler Caddesi Keçeciler Çeşmesi Sokak, Türkmen Çıkmazı ve civarı.
10 Şubat Pazar: Hoca Üveyz Mahallesi Sarı Nasub Sokak, Akşemsettin Caddesi ile Koca Sinan Caddesi'nin bir kısmı.
Beyoğlu işletme bölgesinde ise 10 Şubat Pazar günü 06.00-13.00 saatleri arasında, Hasköy Çıksalın Belediye Lojmanları, Halıcıoğlu Büklüm, Çakır Beyler, Elvan Direk, Unvan, Ayazma Altı, Piri Paşa Yıldırım, Sivas, Yıldırım, Çömez, Halıcıoğlu, Okmeydanı Yolu sokakları ile Halıcıoğlu Caddesi, Çıksalın Büklüm, Tataroğlu, Kapı Kahyası, Sallabaş, Kışmiri, Abacı Halim, Küttüm, Bademözü, Fıstıklı Bahçe, Misket, Göktuğ, Turşucu Çeşme, Celalzade, Halil Ağa, Sıvacı Ahmet sokaklar, Erenler Tekkesi ve Erenler Aralığı, Tütüncü Abbas, Maltıs, Kandevil, Peştamalcı, Ahiritlik, Boncuk sokakları, Hasköy Mahallesi Turşucu Hüseyin Sokak ve civarına elektrik verilemeyecek.
Gaziosmanpaşa işletme bölgesinde de 10 Şubat Pazar günü 08.00-17.00 saatleri arasında Taşoluk Beldesi Merkez Mahallesi elektrik alamayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!