İstanbul'da 18 saatlik su kesintisi! Sular ne zaman gelecek?

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda 18 saatlik su kesintisi Sular ne zaman gelecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2020 21:16

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Kartal terfi merkezindeki yenileme çalışmaları nedeniyle bazı ilçelerde 18 saatlik su kesintisi yaşanacak. Su kesintisi yaşanan mahallelerde ise sular ne zaman gelecek sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte, İstanbul'un 14 mahallesinde 14 Ocak Salı günü yaşanacak olan su kesintisi programıyla ilgili ayrıntılar...

Haberin Devamı

14 Ocak Salı günü İstanbul'un Kartal ilçesinde planlı su kesintisi yaşanacağı duyuruldu. Su kesintisi nedeniyle gündelik işlerinde aksamalar yaşayanlar su kesintisi programını inceleyerek bilgi edinmeye çalışıyor. Peki, İSKİ planlı programa göre Kartal'da sular ne zaman gelecek? İşte, İstanbul'da yaşanacak olan su kesintisiyle ilgili detaylar.

İSKİ KESİNTİ PROGRAMI

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Kartal terfi merkezindeki yenileme çalışmaları nedeniyle Kartal ilçesinin 14 mahallesine, 18 saat süreyle su verilemeyecek.

Kartal Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, çalışmalar kapsamında Atalar, Çavuşoğlu, Petrol İş, Yukarı, Karlıktepe, Esentepe, Cumhuriyet, Orta, Soğanlık Yeni, Gümüşpınar, Yakacık Yeni, Çarşı, Uğur Mumcu ve Hürriyet mahallelerinde yarın 09.00 ile 15 Ocak Çarşamba günü 03.00 arasında su kesintisi gerçekleştirilecek.

BAKMADAN GEÇME!