İstanbul'da elektrik kesintisi - İşte elektrik kesintisi olan İstanbul ilçeleri

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda elektrik kesintisi - İşte elektrik kesintisi olan İstanbul ilçeleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 13:40

İstanbul Avrupa yakasından elektrik kesintisi haberleri gelmeye devam ediyor. İstanbul'un Avrupa yakasındaki 7 ilçede 10 ve 11 Şubat'ta elektrik kesintisi uygulanacak: Esenyurt, Büyükçekmece, Beylikdüzü... İşte, elektrik kesintisi olan İstanbul ilçeleri!

Haberin Devamı

İstanbul'un Avrupa yakasındaki bazı ilçelere 10 Şubat Cuma ve 11 Şubat Cumartesi günü planlı yatırım, bakım ve onarım çalışması kapsamında elektrik verilemeyecek.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Küçükçekmece, Büyükçekmece, Başakşehir, Bahçelievler, Esenyurt, Güngören ve Beylikdüzü ilçelerinin bazı mahallelerinde değişik zaman dilimlerinde elektrik kesintisine gidilecek.

Küçükçekmece ve Bahçelievler ilçelerinin bazı mahallelerine 10 Şubat'ta saat 22.00'den ertesi gün 06.00'ya kadar farklı saatlerde elektrik verilemeyecek.

11 Şubat Cumartesi günü Büyükçekmece, Küçükçekmece, Başakşehir, Esenyurt, Güngören ve Beylikdüzü ilçelerinin bazı semtlerine 08.00-18.30 saatlerinde elektrik sağlanamayacak.

Aboneler, elektrik verilemeyecek ilçelerdeki mahalle ve sokaklara ilişkin detaylar ile kesintinin saat bilgilerine BEDAŞ'ın internet sitesinde yer alan "Planlı Kesintiler" bölümünden ulaşabilecek.

Haberin Devamı

10 Şubat Cuma günü yaşanacak kesintiler

MEVLANA Mh., HÜRRİYET Cd., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 10:00 - 12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BALAT Mh., YALDIZCI Sk., VODİNA Cd., BAKİ DEDE Sk., AKÇİN Sk., CAMCI ÇEŞMESİ YOKUŞU Sk., CAMCI ÇEŞMESİ ÇIKMAZI Sk., FENER KİREÇHANE Sk., YILDIRIM Cd., SANCAKTAR YOKUŞU Sk., (FATİH İlçesi) ve civarında 08:00 - 17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş
Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GENÇOSMAN Mh., ACAR Sk., (GÜNGÖREN İlçesi) ve civarında 10:00 - 15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4909-195) FATİH Mh., 832. YANYOL Sk., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 22:00 - 06:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

YENİBOSNA MERKEZ Mh., DEĞİRMENBAHÇE Cd., REMZİ ÖZKAYA Sk., ORUÇ REİS Sk., PROF.DR.M.NEVZAT PİSAK Cd., ARİF AĞA Sk., ÇINAR Cd., KAVAK Sk., IHLAMUR 3 Sk., BLOKLAR Sk., BOYNER Sk., GÜNDÜZ Sk., OKUL 2 Sk., BARIŞ Sk., ÖKSÜZ Sk., SİTELER Cd., ÇAVUŞ Sk., KAHRAMAN Sk., KÖYALTI Sk., KARAKOL Sk., SANAYİ Cd., ERDAL Sk., ERCİYES 1 Sk., ATA 1 Sk., YILDIRIM BEYAZIT Cd., ATATÜRK Cd., ELİF Sk., PAKTAŞ Sk., NİGAR Sk., KAYA 1 Sk., KAYALIK Sk., HUZUR Sk., ÇOBANÇEŞME Mh., ELMALI Sk., SERİK Sk., MANAVGAT Sk., MİTHATPAŞA Cd., TEPECİK Sk., YAPRAK 1 Sk., KIMIZ Sk., DUMLUPINAR Cd., OKUL Sk., GENÇ OSMAN 1 Sk., ALTAY Sk., SELVİ Sk., AŞİYAN 1 Sk., (BAHÇELİEVLER İlçesi) ve civarında KARTALTEPE Mh., ÇOBANÇEŞME FİDANLIK Sk.,

Haberin Devamı

(KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 22:00 - 06:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. FEVZİ ÇAKMAK Mh., 904. ÇIKMAZ Sk., 2.BÜLBÜL Sk., 2.FABRİKALAR Sk., HALKALI Cd., İZMİR Sk., KANARYA Sk., KONFOR Sk., KUZEY Sk., 6.YILDIZ Sk.,

(KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00 - 11:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.11573)GENÇOSMAN Mh., GÜNAY Sk., (GÜNGÖREN İlçesi) ve civarında 10:00 - 15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Haberin Devamı


11 Şubat Cumartesi yaşanacak kesintiler


GENÇOSMAN Mh., DÜLGER Sk., (GÜNGÖREN İlçesi) ve civarında 10:00 - 15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

FATİH Mh., 832. YANYOL Sk., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında22:00 - 06:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜVERCİNTEPE Mh., 1122. Sk., AKDOĞAN Sk., ÇAĞLAYAN Sk., GÜNER Sk., ONUR Sk., YEŞİLYURT Sk., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 08:00 - 18:30 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Haberin Devamı

YENİBOSNA MERKEZ Mh., DEĞİRMENBAHÇE Cd., REMZİ ÖZKAYA Sk., ORUÇ REİS Sk., PROF.DR.M.NEVZAT PİSAK Cd., ARİF AĞA Sk., ÇINAR Cd., KAVAK Sk., IHLAMUR 3 Sk., BLOKLAR Sk., BOYNER Sk., GÜNDÜZ Sk., OKUL 2 Sk., BARIŞ Sk., ÖKSÜZ Sk., SİTELER Cd., ÇAVUŞ Sk., KAHRAMAN Sk., KÖYALTI Sk., KARAKOL Sk., SANAYİ Cd., ERDAL Sk., ERCİYES 1 Sk., ATA 1 Sk., YILDIRIM BEYAZIT Cd., ATATÜRK Cd., ELİF Sk., PAKTAŞ Sk., NİGAR Sk., KAYA 1 Sk., KAYALIK Sk., HUZUR Sk., ÇOBANÇEŞME Mh., ELMALI Sk., SERİK Sk., MANAVGAT Sk., MİTHATPAŞA Cd., TEPECİK Sk., YAPRAK 1 Sk., KIMIZ Sk., DUMLUPINAR Cd., OKUL Sk., GENÇ OSMAN 1 Sk., ALTAY Sk., SELVİ Sk., AŞİYAN 1 Sk., (BAHÇELİEVLER İlçesi) ve civarında KARTALTEPE Mh., ÇOBANÇEŞME FİDANLIK Sk., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında22:00 - 06:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Haberin Devamı

KARAAĞAÇ Mh., ESKİCE CAMİ Sk., TRAKYA 2 Cd., ESKİ CAMİ 1 Sk., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00 - 17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4931-22165 DM )PINARTEPE Mh., DR. SADIK AHMET 1 Cd., ZÜBEYDEHANIM Cd., ŞEHİT CELAL MADENDERE Cd., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00 - 13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

PINARTEPE Mh., ÜLKER 2 Sk., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında ADNAN KAHVECİ Mh., AVRUPA Cd., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında14:00 - 18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BEŞYOL Mh., 1.İNÖNÜ Cd., ÇAMLIK Sk., SEFA Sk., ÇİMEN Sk., ÇAMLIBEL Sk., 502. Sk., BEŞYOL YAN YOLU Sk., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında09:00 - 11:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

YEŞİLKENT Mh., 1867. Sk., 1889. Sk., 1865. Sk., 1890. Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 09:00 - 17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BAKMADAN GEÇME!