İstanbul'a çamur yağdı oto yıkamacılar sevindi

Güncelleme Tarihi:

İstanbula çamur yağdı oto yıkamacılar sevindi
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2013 15:58

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan yağmur tozla birleşince adeta çamur yağdı. Bu durumdan en çok etkilenen ise, araç sahipleri oldu. Arabasının üstü çamurla kaplanan araç sahipleri oto yıkamacılarda sıra oluşmasına neden oldu.

Haberin Devamı

Kısa bir süre yağan yağmur tozla birleşince arabaların üzeri adeta çamur oldu. Öğle saatlerinde güneşin açmasıyla araç sahipleri de arabalarını yıkatmak için oto yıkamacılara koştu. Arabasını yıkatmak isteyen araç sahipleri sabah yağan yağmurdan şikayet etti. Bir araç sahibi, " Çok sıra var. Ben biraz geç kalktım. Arabının üstü çamurdu. Neden oldu bilmiyorum. Yıkatmaya karar verdim. 1.5 satten beri bekliyorum " dedi.

ÇAMUR YAĞDI BÖYLE OLDU / FOTO GALERİ

Arabasını dün yıkattığını söyleyen başka bir araç sahibi ise, " Bugün sabah kalktım. Araba çamur içinde kalmış. Bugün tekrar yıkatıyorum. 15 dakikadan beri sıra bekliyorum. Yoğunluk var " dedi. Başka bir sürücü ise, " Sabah bir baktım sabah araba çamura bulanmış. Direk yıkamacıya geldik. Mecbur bekleyeceğiz her yerde sıra var. Herhalde yarım saat 1 saat bekleyeceğiz herhalde " diye konuştu. Bir başka araç sahibi ise, " Ben aşırı titiz biriyim. Sabah saatlerinden çamurla birlikte yağan yağmur arabayı bu hale getirdi. Evde dinlenmem gerekirken gönlüm razı olmadı. Temizlenecek başka çaresi yok. Birkaç yere uğradım en kısa zamanda yıkatacağım yer burası olduğu için buraya geldim. Bekleyeceğiz " dedi.

Haberin Devamı

" HEM İSTASYON SAHİBİ KAZANDI HEM DE BİZ KAZANDIK "

Bir oto yıkamacı ise sabahtan bu yana 20 - 30 arası araba yıkadığını belirterek, " Normal günde 10 -15 arası araba yıkıyoruz. Bugün hava yağışlıydı. Bugün çamur yağdı. İşler fena değil diyelim " şeklinde konuştu. Bir başka oto yıkamacı ise, " Sabah güneşti. Ondan sonra yağmur yapdı. Yağmurdan sonra çamur yapdı. Hayret birşey. Hem bahşiş geldi hem istasyon sahibi kazandı hem de biz kazandık. Memnunuz " dedi.




 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!