İstanbul trafiğini kilitleyen yangın

Güncelleme Tarihi:

İstanbul trafiğini kilitleyen yangın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2012 00:00

SULTANBEYLİ’ye giden Onur Üler (26) yönetimindeki minibüs, TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde bir anda alev aldı.

Haberin Devamı

Polis ekipleri, ara ara patlamaların da yaşandığı yangında otoyolu araç trafiğine kapattı. Aracının alev alev yanışını izleyen Onur Üler “Bir anda dumanlar çıktı, ne olduğunu anlamadan alev aldı” dedi.

TEM'DE KORKUTAN ARAÇ YANGINI / WEB TV

Tem Otoyolu Seyrantepe mevkiinde saat 18.00 sıralarında yaşanan olayda Onur Üler yönetimindeki minibüsün motor kısmından dumanlar çıkmaya başladı. Aracın motorundan dumanların çıktığını gören Onur Üler hemen minibüsü emniyet şeridine çekti. Çevredeki sürücüler de yangın tüplerini alarak Onur Üler’e yardıma koştu. Ancak aracın motor kısmından yükselen alevler bir anda büyüdü.

Onur Üler ve diğer sürücülerin çabaları yetersiz kalınca itfaiye ekiplerine verildi. Olay yerine gelen trafik polisleri de TEM Otoyolu Avrupa Anadolu istikametini araç trafiğine kapattı. TEM Otoyolu’ndaki trafik nedeniyle itfaiye ekipleri yangına ancak 20 dakika sonra müdahale edebildi.

Haberin Devamı

İtfaiye ekiplerini beklerken minibüsün yanışını izleyen Onur Üler,”Bir an da alev aldı. Müdahale etmek istedik ancak alevlerle başa çıkamadık. İkinci el minibüs, bir ay önce almıştık. Hararetini kontrol ettim bir sıkıntı da yoktu. Sanırım elektrik sisteminden kaynaklandı” dedi. İtfaiye ekiplerinin minibüsün kullanılamaz hale gelmesinden sonra müdahale etmesinin sorulması üzerine Onur Üler “Trafik var, onların da bir suçu yok” dedi. 20 dakika sonra yangına müdahale eden itfaiye erleri çok kısa sürede yangını söndürdü. TEM Otoyolu yaklaşık 30 dakika araç trafiğine kapatılırken, hurdaya dönen minibüs çekiciyle otoyoldan kaldırıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!