İstanbul Sokakları dizisi 5. bölüm 2.fragmanında büyük takas!

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Sokakları dizisi 5. bölüm 2.fragmanında büyük takas
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 10:17

SHOW TV'nin yeni dizisi İstanbul Sokakları 5. bölüm 2. fragmanını da yayınladı. Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan dizinin yeni bölümünde Fırat büyük bir anlaşmanın içine giriyor. Peki Nazlı bulaştığı beladan nasıl kurtulacak? İstanbul Sokakları 5. bölüm fragmanları ve dahası haberimizde.

İstanbul Sokakları'nda heyecan 5. yeni bölüm fragmanında kaldığı yerden devam ediyor. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde heyecan yine doruktaydı. Dizinin son bölümünde Nazlı babasını katil olmakla suçlayan Fırat'tan uzak durmaya çalışsa da kalbine yenik düşüp kendini Fırat'ın yanında bulmuştu. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar ve 5. yeni bölüm fragmanı…

Haberin Devamı

 

İSTANBUL SOKAKLARI 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cemil Refik'i tehdit ederek Fırat'ın yanında işe girmesini ve kendisi için muhbirlik yapmasını ister. Nazlı babasını katil olmakla suçlayan Fırat'tan uzak durmaya çalışsa da kalbine yenik düşüp kendini Fırat'ın yanında bulur. Bu arada Fırat'ın kardeşi Ece annesinin Cemil tarafından öldürüldüğünü öğrenir. İntikam alması için abisine baskı yapmaya başlar. Diğer tarafta Sibel Fırat'ın şirketine sarhoş halde gelip bütün geceyi orada geçirir. Bunu öğrenen Cemil intikamını Nazlı'yla alacaktır.

İSTANBUL SOKAKLARI 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI 

İSTANBUL SOKAKLARI 5. BÖLÜM FRAGMANI

 

Haberin Devamı

İSTANBUL SOKAKLARI OYUNCU KADROSU

Caner Cindoruk

CANER CİNDORUK HAKKINDA

1980 yılında, Adana‘da doğdu. İki kardeşi de oyuncu olan ve babası öykü kitapları yazan Cindoruk, ailesinin de etkisiyle tiyatroya yöneldi. Çukurova Üniversitesinde işletme okudu.

Üniversitede okuduğu yıllarda, okulun tiyatro topluluğunda oyuncu, yönetici bulundu.

Babası iki kez Orhan Kemal Öykü Ödülü’nü almış üretken bir öykü yazarı olan Zafer Doruk’dur. Biri Taner Cindoruk adında oyuncu olan iki kardeşi vardır.

Amcası Erdal Cindoruk, tiyatro oyuncuydu. Çocukluk yılları kuliste geçti. Hiçbir iş ağır gelmedi ona bu uğurda. Çıraklığını çay getirerek yaptı. Ortaokulda, lisede, üniversitede sergilenen oyunlarda hep bir sahne buldu kendine. İlk profesyonel rolüyse ‘Fehim Paşa Konağı’ndaki ‘Yusuf’tu.

1997 yılında Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu ile beraber ilk profesyonel tiyatro oyununa çıktı. 10 yıl boyunca Seyhan Belediye ve Adana Şehir Tiyatro‘larında oyuncu olarak görev aldı.

2006 yılında dört çocukluk arkadaşıyla İstanbul‘a geldi.
2006 yılında, Benelminel filmi ile birlikte sinema kariyerine başladı; bu filmde Özgü Namal ile ilk defa çalışma şansını elde etti. 2008 yılında ise Kelebek filminde rol aldı.

Haberin Devamı

2007 yılında, Kara Güneş adlı diziyle birlikte televizyon dizilerinde görülmeye başlayan Cindoruk,2008 yılında Geç Gelen Bahar ve Yaprak Dökümü dizilerinde rol aldı. Yaprak Dökümü’nde canlandırdığı Doktor Nazmi karakteri büyük ilgi gördü.

Caner Cindoruk, 2009 yazında başlayan ve Orhan Kemal‘in aynı adı taşıyan unutulmaz eserinden uyarlanan Hanımın Çiftliği adlı dizide Kemal rolünü canlandırdı, dizideki rol arkadaşları Mehmet Aslantuğ ve Özgü Namal‘dır.

2012 yılında yönetmen Bahman Gobadi‘nin “Gergedan Mevsimi” filminde Yılmaz Erdoğan ve Monica Belluci‘yle oynadı.

Gizem Karaca

GİZEM KARACA KİMDİR?

Gizem Karaca, 1992 yılında İstanbul’da doğdu. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca’dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Gizem 7 yaşındayken Amerika’ya Florida’ya taşındılar. Eğitimini orada tamamladı. İlkokul ikiye kadar İstanbul’da okuduktan sonra altı sene Florida, iki sene de Kanada derken toplam 13 okul değiştirdi.
Türkiye’de başladığı ilkokula, New York’ta devam etti, Florida’da bitirdi. 2007’de, 14 yaşındayken İstanbul’a döndü, Sonra lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı. 2011 yılında bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun güzellik yarışmasına girmesini istemesiyle hazırlık sınıfından sonra okulu dondurmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Rıza Kocaoğlu

RIZA KOCAOĞLU KİMDİR?

Rıza Kocaoğlu Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur. Çağan Irmak'ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu "Bana Şans Dile" ile sinemaya adım atarak başrolü üstlenen oyuncu, başarılı performansı sayesinde Şile Büyülü Fener Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. "Av Mevsimi", DOT oyunları "Malafa" ve "Punk Rock", 90'ların efsane radyo programından yola çıkarak çekilen Kaybedenler Kulübü'nde rol aldı; ayrıca önemli olarak gösterilebilecek Kuzey Güney ve Ezel dizilerinde rol aldı. 2012'den bu yana Karadayı dizisinde Yasin Komiser 'i canlandırmaktadır. Babası Göztepe'nin yıllarca tribün amigoluğunu yapan başbakan lakaplı İsmail Kocaoğlu'dur. Aynı zamanda kendisi de fanatik Göztepe'lidir.

Haberin Devamı

Naz Elmas

NAZ ELMAS KİMDİR?

Naz Elmas  Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Açelya Elmas'ın kardeşidir. Naz Elmas, 16 Haziran 1983'te İstanbul'da doğdu. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet'te okudu. Liseyi ise yabancı dil eğitimi veren Özel Kalamış Lisesi'nde okudu.

Üniversite son sınıfta okurken, Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz'in sevgilisi Havin'i canlandırdı. G.O.R.A filminde konuk oyunculuk yaparak, Erşan Kuneri'nin sekreterini canlandırdı. Sonrasında Candan Öte adlı dizide Gülen rolünü canlandırdı. 2007 yılında El Gibi adlı dizide oynamıştır. Televizyon reklamlarında da oyunculuk sergileyen Naz Elmas, Garanti Bankası'nın Mortgage Uzmanı adlı reklamında rol almıştır. Doktorlar dizisinde "Eylül" Karakterini canlandırmıştır. Oyuncunun birçok usta oyuncuyla oynadığı Nefes dizisi 21 Kasım 2009 tarihi itibariyle yayından kaldırıldı.

Haberin Devamı

2011 yılında Star TV'de yayınlanan Ay Tutulması adlı diziyle oyunculuk kariyerine devam eden oyuncu, bu dizinin finali ile birlikte yine Star TV'de yayınlanan Bir Ömür Yetmez adlı dizide "Melek" karakterini oynadı.

2012 yılında 4 Eylül ile 8 Aralık arasında Show Tv'de yayınlanan Ustura Kemal dizisinde Rum kızı Angeli karakterini canlandırdı. 14 bölüm yayınlanan dizi yayından kaldırıldı.

2013 yılında 1 Temmuz ile 23 Eylül arasında Kanal D'de yayınlanan Güzel Çirkin dizisinde oynadı. 13. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldı.

2014 yılında çekilmekte olan Stajyer Mafya filminde oynayacaktır.[1] 2014 sonbaharında TRT 1'de başlamış olan Filinta (Bir Osmanlı Polisiyesi) dizisinde yer almaktadır.

 

BAKMADAN GEÇME!