İstanbul Metrosu'nda arıza

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Metrosunda arıza
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2015 09:43

İstanbul Metrosu’nda sabah 09:00'da Yenikapı'dan Hacıosman'a giden metro teknik arıza nedeniyle iptal edildi. Yüzlerce yolcunun tahliyesi sonrası seferler durduruldu. Saat 10.30'da ise makas rayında meydana gelen arızanın giderildiği ve seferlerin tekrar başladığı duyuruldu.

Haberin Devamı

İstanbul'da bu sabah Yenikapı metro durağından Hacıosman'a gitmek üzere metroya binen yolcular kısa süre sonra meydana gelen sarsıntı ile panik yaşadı. Konu hakkında yetkililer tarafından bir açıklama yapılmadan metro seferinin iptal edildiği söylendi ve yolcuların tahliyesine karar verildi. Yüzlerce yolcu şaşkınlık içinde alternatif ulaşım yolları buldu.

Haberin Devamı

Sosyal medyada yapılan yorumlarda ise büyük bir sarsıntı yaşandığı ve metronun raydan çıktığı iddia edildi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada makas rayında meydana gelen arıza nedeniyle seferlerin iptal edildiği, yolcuların ek otobüs seferleri ile ücretsiz olarak Taksim'e götürüldüğü belirtildi. Arızanın giderilmesinin ardından ise saat 10.30'da seferler normale döndü

İstanbul Metrosunda arıza

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!