İstanbul Kitap Fuarı başladı! TÜYAP Kitap Fuarı saat kaçta kapanıyor ve giriş ücreti ne kadar?

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Kitap Fuarı başladı TÜYAP Kitap Fuarı saat kaçta kapanıyor ve giriş ücreti ne kadar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2019 19:24

38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 2 Kasım Cumartesi günü ziyaretçilerine kapılarını açtı. 800’ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılması beklenen "Edebiyatımızda 50 Kuşağı" ana temasıyla başlayan fuar, 2-10 Kasım 2019 tarihleri arasında okuyucularını bekleyecek. Peki, TÜYAP Kitap Fuarı saat kaçta kapanıyor ve giriş ücreti ne kadar? İşte, merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

Dokuz gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinlikleri ve imza günlerinin düzenleneceği TÜYAP Kitap Fuarı, sabah saatlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılışını yaptı. 38.'si düzenlenen fuarda her yaştan kitapseverin merakla takip ettiği etkinlik ve imza günlerinde yüzlerce yazar, okurlarıyla buluşacak. Fuara gitmek isteyen vatandaşlar, TÜYAP açılış ve kapanış saatlerini sorgulamaya başladı. İşte, 2019 TÜYAP Kitap Fuarı ziyaret saatlerine yönelik bilgiler.

FUAR GİRİŞİ NE KADAR?

Girişin öğrenci, öğretmen, emekli ve engellilere ücretsiz olduğu Kitap Fuarı, giriş bedeli 10 TL'lir.

TÜYAP KİTAP FUARI KAÇTA AÇILIP KAÇTA KAPANIYOR?

Hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu 10.00-20.00 saatleri arasında; Sanat Fuarı ise hafta içi 11.00-19.00, hafta sonu 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Haberin Devamı

38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ile 29. Artist İstanbul Sanat Fuarı, 10 Kasım Pazar akşamı saat 19.00’da sona erecek.

TÜYAP NEREDE?

TÜYAP'ın internet sitesindeki iletişim bilgilerine göre, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece'de yer alıyor.

İSTANBUL TÜYAP KİTAP FUARINA NASIL GİDİLİR?

METROBÜS İLE ULAŞIM

METROBÜS İle Söğütlüçeşme - Beylikdüzü hattını kullanarak fuar alanına ulaşabilirsiniz. Fuar merkezi Beylikdüzü son durakta bulunmaktadır.

ÖZEL ARAÇLA ULAŞIM

Tem otoyolu, Mahmutbey gişelerinden devam ederek, Bahçeşehir-Avcılar çıkışından ayrılınız. Avcılar istikametine devam edip 2 km sonra Büyükçekmece tabelası istikametinde E5 karayolu ile 3 km sonra Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'ne ulaşacaksınız.

BAKMADAN GEÇME!