İstanbul Emniyeti'ndedizi çekimi

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Emniyetindedizi çekimi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2008 19:50

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, emniyette çekimi yapılan bir televizyon dizisinde kendisini canlandırdı.

Çekimleri İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde yapılan ve bir televizyon kanalında yayınlanan “Kollama” isimli dizide rol alan Celalettin Cerrah, dizide, şehit olan bir kadın polis memuru için düzenlenen cenaze töreninde kendisini canlandırarak, terörü lanetleyen bir konuşma yaptı.
Bu arada dizinin çekimleri sırasında, ayakta durmaktan halsiz düşen polis kostümlü oyuncu Candan Ela Tuna bayıldı.

Oyuncu Tuna'ya ilk müdahaleyi Cerrah gerçekleştirdi. Tuna'nın nabzını ölçen Cerrah, oyuncunun kendisine gelmesi için su içirip şeker yedirdi.
Candan Ela Tuna daha sonra bir otomobille hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

ŞEHİTLERİMİZ

Çekimlerin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cerrah, son zamanlarda yaşanan olaylarda birçok güvenlik görevlisinin şehit olduğunu belirterek, “Halkımız bu konuda çok duyarlı. Böyle bir dizide yer almamızın nedeni, teşkilatımızın şehit verdiğinde neler hissettiğini, neler yaşadığını yansıtmak içindir. Yalnızca şehidin yakınları üzülmüyor, teşkilatta yer alan müdüründen amirine, memuruna, bekçisine kadar herkes büyük bir acıyı yaşıyor, üzülüyoruz” dedi.
Cerrah, bunun bir dizi olduğu halde kendisini çok duygulandırdığını belirterek, “Gerçek olmadığı halde bu durumdan bir acı duydum. Böyle bir dizide rol almak istedim. Türk milleti tarih boyunca çok şehitler vermiştir. Anadolu'ya sahip olmak için hala şehitler veriyoruz. İnşallah böyle üzücü olayları bir daha yaşamayız” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!