İstanbul’da devir teslim

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da devir teslim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 00:59

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Bundan sonra yanımda olmanı istiyorum” diyerek Ankara’ya çağırdığı CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, görevini eski milletvekili ve MYK üyesi Berhan Şimşek’e devretti.

Tekin, bundan sonra CHP’nin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğini ve İstanbul’dan elini çekmeyeceğini söyledi. Görevi devralan Berhan Şimşek ise AK Parti’ye yüklendi ve CHP’de bireysel değil kurumsal siyaset yapıldığını belirtti.
Saddam köprüsü
Şimşek görevi devralır almaz meslek odaları ve halk evleri üyesi bir grupla, Büyükşehir Belediyesi’ne gitti. Üçüncü köprünün ele alınacağı Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı öncesi belediye önünde köprüye karşı eylem yapanların yanına giden Şimşek, şunları söyledi: “Buradan soruyorum belediye başkanına, acaba sekreter olarak mı seçildi, yoksa belediye başkanı olarak bu konularda söyleyecek bir şeyi mi yok? Kendisi daha önce, bu köprüye karşıydı. Bu köprü hem korsan köprüdür, hem de bu köprünün adı Saddam Köprüsü’dür. Bugün yine bir plansızlıkla baş başayız.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!