İstanbul’da bugün bazı yollar trafiğe kapalı

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da bugün bazı yollar trafiğe kapalı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2008 10:16

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tören ve kutlamaları nedeniyle İstanbul’da saat 06.00’dan tören bitimine kadar bazı yollardan trafik akışına izin verilmeyecek.

Haberin Devamı

Trafiğe kapatılacak yollar şöyle:

 

Vatan Caddesi-Millet Caddesi ile bu caddelere çıkan tüm yollar, Hal Yolu bitimi-E-5 Karayolu Cevizlibağ-Tünel Sapağı’ndan itibaren Vatan Caddesi-Lahor Meydanı’na kadar geliş-gidiş istikameti, Üsküdar Demokrasi Meydanı’ndan-Harem Sahil Yolu ile Harem’den Üsküdar Sahil Yolu.

 

Bu yolların kapatılması dolayısıyla D-100 Karayolu’ndan Vatan Caddesi’ne gidecek sürücüler, Haliç Tüneli, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray ya da Ayvansaray ışıklardan Balat yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametini kullanabilecek.

 

Haberin Devamı

E-80 Karayolu’nu kullanacak sürücüler, Milliyet Gazetesi karşısından TEM Otoyolu istikametini, sahil yolunu kullanacak olanlar da sahil güzergahından Yenikapı-Kumkapı-Sirkeci yönünü tercih edebilecek.

 

Vatan Caddesi’nden, Fatih’teki hastanelere gelecek ambulans ve diğer araçların sürücüleri, sahil yolunu tercih ederek Samatya üzerinden, Fatih’ten aynı hastanelere gelecek sürücüler de Atatürk Bulvarı-Aksaray ve Millet Caddesi’ni kullanarak bu hastanelere ulaşabilecek.

 

Üsküdar’da kapatılan yolları kullanacak sürücüler, Demokrasi Meydanı’ndan Üsküdar Halk Caddesi, Yeni Toptaşı Caddesi ve Selmani Pak Caddesi’nden Cumhuriyet Caddesi ile Bağlarbaşı’na yönlendirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!