Isparta'da kaybolan 3 genç kız WhatsApp'tan plan yapmış! 'Ben de para yok, dileniriz'

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2020 11:37

Isparta'da 5 gündür her yerde aranan 3 lise öğrencisinin anneleri Müge Anlı'nın programına katıldı. Tuana Yıldız (16), Gülizar Soy (16) ve Buse Aydoğan'ın (16) kaybolmadan önce WhatsApp'tan kaçma planı yaptıkları ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Isparta'da Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Tuana Yıldız ile okul arkadaşları Gülizar Soy ve Buse Aydoğan, 20 Şubat Perşembe günü öğleden sonra ortadan kayboldu. Aileler, kızlarına ulaşamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. 5 gündür yapılan tüm aramalara rağmen Tuana, Gülizar ve Buse'den haber alınamadı.

MÜGE ANLI'NIN PROGRAMINA KATILDILAR

Kayıp kızların anneleri bu sabah ATV'de Müge Anlı'nın programına konuk oldu. Anneler programda, kızlarının WhatsApp görüşmelerinden bahsetti. Programda kızların kaçma planları yaptığı konuşmalar okundu.

Konuşmalarda kızların kendi aralarında 'Çok uzak oralar', 'İzmir'e gidelim. İzmir'i düşünüyorum. Çok merak ediyorum', 'İzmir yolu ne taraf oraya kadar gitmemiz lazım', 'Kanka ben de korkuyorum ama kararlıyım', 'Bari para biriktirelim', 'Dileniriz' gibi konuşmalar yaptıkları ortaya çıktı.

Haberin Devamı

DENİZLİ'DE TESPİT EDİLDİLER

Diğer yandan 3 liseli kızın Denizli'ye gittikleri tespit edildi. Canlı yayın programında kayıp kızların dün saat 15.00-16.00 sıralarında Denizli'de görüldüğü ve otostopla bir minibüse binerek Sarayköy'e gittikleri ihbarında bulunulduğu da dile getirildi.

Müge Anlı'ya mesaj atan izleyici şu ifadeleri kullandı:

"Denizli Sarayköy arasında petrol istasyonu var, orada çalışıyorum. 3 kızı dün saat 15.00-16.00 gibi bir aracın içinde gördüm. Aracı kullanan çocuğu da biliyorum. Çocuğun aracını durdurup, otostopla Sarayköy'e gitmişler. Kızlar İzmir'e gideceklerini söylemişler."

Ispartada kaybolan 3 genç kız WhatsApptan plan yapmış Ben de para yok, dileniriz

KAYBOLDUKLARI GÜN OKULA GİTMEMİŞLER

Isparta'da, lise öğrencileri Tuana Yıldız, Gülizar Soy ve Buse Aydoğan'ın, kayboldukları gün eğitim gördükleri Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gitmedikleri ortaya çıktı. Sabah evden okula gideceklerini söyleyerek, ayrılan 3 liselinin, bir süre sonra kayıplara karıştığı belirlendi.

Öte yandan Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve çevresinde de polis ekipleri, çalışmalarını sürdürdü. Ekipler, okul idaresi ve çevredekilerden öğrencilerle ilgili bilgi topladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!