Isparta Kültür Merkezi ihalesinin iptaline ret

Güncelleme Tarihi:

Isparta Kültür Merkezi ihalesinin iptaline ret
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2006 19:50

Haberin Devamı

MHP'li 9 belediye meclis üyesinin Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi ihalesine ilişkin iptal talebini değerlendiren Antalya Bölge İdare Mahkemesi, yapılan işlemlerin 2886 sayılı Devlet İhale Yasası'na uygun olduğu görüşüne vararak, talebin reddine karar verdi.

Antalya Bölge İdare Mahkemesi'nin aldığı kararı değerlendiren Belediye Başkanı Hasan Balaman, karara şaşırmadığını çünkü yargıya her zaman güvendiğini söyledi. Adaletin kendisini haklı çıkardığını vurgulayan Başkan Balaman, “Bugüne kadar yaptığımız hiçbir çalışmada hukukdışı işlemlere başvurmadık. Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi ihalesini de halkımızın menfaatleri ve yasal prosedürler çerçevesinde gerçekleştirdik. Bu konuda hiçbir zaman şüphemiz olmadı. Nitekim, yasalar da bunu bir kez daha kanıtlamış oldu” dedi.

Haberin Devamı

Çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanacağını belirten Başkan Balaman, Çarşamba Pazarı'nın Isparta'nın kanayan yaralarından biri olduğunu söyledi.

Çarşamba Pazarı'nı yeni bir yere taşıdıklarını belirten Balaman, ”Bulunduğu yeri de Isparta Ticaret Kültür Merkezi olarak modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Bu işimize engel olmak isteyenler oldu. Ancak hukuk bizim davamızda haklı olduğumuzu gösterdi. Şimdi çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!