İsmail Güneş'in oğlundan kan örneği alındı

Güncelleme Tarihi:

İsmail Güneşin oğlundan kan örneği alındı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2010 18:30

KAHRAMANMARAŞ'ta 25 Mart 2009 tarihinde düşen helikopterde BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlkte yaşamını yitiren 5 kişiden biri olan gazeteci İsmail Güneş'in oğlundan kan örneği alındı. Kan örneğinin, Güneş'in kan değerlerindeki düşüklüğün, zehirlenme şüphesini gündeme getirmesi üzerine savcılık kararıyla alındığı bildirildi.

Haberin Devamı

Helikopterin düşmesi sonucu ölen İHA'nın Sivas muhabiri İsmail Güneş'in kan değerlerindeki düşüklüğün, zehirlenme şüphesini gündeme getirmesi üzerine savcılık kararıyla büyük oğlu 6 yaşındaki Tuluğhan Güneş'ten örnek alındı. Kahramanmaraş Savcılığı’nın İstanbul Adli Tıp Kurumu aracılığı ile yaptığı istek üzerine bugün polis eşliğinde annesi Yasemin Güneş ile birlikte Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülen Tuluğhan Güneş’ten kan örneği alındı.

Bu kan örneğinin İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği ve burada yapılacak incelemede, babasının kan değerleri ile karşılaştırılacağı bildirildi.
İsmail Güneş’in eşi Yasemin Güneş, konudan kendilerinin de avukatları aracılığı ile haberi olduğunu belirterek, “Sanıyorum savcılık zehirlenme şüphesi ihtimallerini araştırıyor. Olaydan sonra alınan kan örneklerinde eşimin değerleri düşük çıkmıştı. Bu da zehirlenme şüphesi uyandırmıştı. Kan değerlerini Tuluğhan’ınki ile karşılaştırmak için örnek istendi. Polis eşliğinde hastaneye gidip kan örneği verdik. Sonucunu bekleyip göreceğiz” dedi.

Haberin Devamı

 25 Mart 2009’de helikopterin düşmesi sonucu BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, Belediye Meclis üyesi adayı Murat Çetinkaya, İHA muhabiri İsmail Güneş ve pilot Kaya İstektepe yaşamlarını yitirmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!