İsmail Dengiz para saçtı

Güncelleme Tarihi:

İsmail Dengiz para saçtı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2009 14:34

BURSA'da geçen yıl oğlu Tahsin Dengiz için helikopterin de kullanıldığı sünnet düğünü ile dikkatleri üzerinde toplayan emlakçı İsmail Dengiz, yeğenin oğlunun düğününde hava para saçtı.

Sünnet düğününde helikopter kiralayarak oğlunu Bursa semalarında gezdiren ve futbol sahası kapatarak 3 gün boyunca sünnet düğünü yahar İsmail Dengiz, Bursa Almira Otel'de yeğeninin oğlu Ali Altınsoy ve Hava Altınsoy'un düğününde davulcuların başına para saçtı.

Dengiz’in dayısının oğlu ‘Aksaraylılar Metal' sahibi olan Erol Altınsoy ve Bahar Altınsoy çiftinin oğulları Ali Altınsoy ile çiftçi Hasan ve Meryem Altınsoy çiftinin kızları Hava Altınsoy'un havuz başındaki düğününde Hakkı Bulut, Vahdet Vural, Yusuf Harputlu ve Burhan Topal sahneye çıktı. Dansöz Nil'e konukların büyük bölümü eşlik etti. Dansöz ve tüm sanatçılar sahnedeyken sürekli para atan İsmail Dengiz, Burhan Topal'la sahneye çıkan davulcunun başına sık sık para saçtı.
Düğüne katılan konukların çocukları, havaya savrulan paraları toplayarak kameralara gösterdiler. Havuza düşen dolarlar da çocuklar tarafından toplandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!