İŞKUR ilanlarıyla 47 bin personel alımı yapılıyor! İŞKUR iş başvurusu nasıl yapılır?

Güncelleme Tarihi:

İŞKUR ilanlarıyla 47 bin personel alımı yapılıyor İŞKUR iş başvurusu nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2019 19:20

İŞKUR, iş ilanları aracılığıyla 47 bin civarı bin personel alımı yapılacak. Çok sayıda kurum çeşitli iş kollarında istihdam etmek üzere personel alımını İŞKUR aracılığıyla yapıyor. Beden İşçi, Satış Temsilcisi, Güvenlik Görevlisi, Şoför ve Aşçı gibi çok sayıda meslekte uzmanlaşmış eleman aranan İŞKUR'daki ilanlara başvurmanız oldukça kolay. Peki, İŞKUR ilanlarına nasıl başvurulur?

Haberin Devamı

TÜVASAŞ ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nün de aralarında bulunduğu devlet kurumları ile pek çok özel sektörden kuruluş, İŞKUR ilanları aracılığyla personel açığını kapatmaya çalışıyor. İşte, İŞKUR'daki güncel iş ilanları hakkında tüm detaylar...

Kamu Kurumları veya özel sektör firmalarında işçi statüsüyle çalışmak üzere iş arayanlar, ister İnteret Şubesi isterse en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığıyla sisteme üye olup, özgeçmişlerini kayıt ettikten sonra yine İnternet Şubesini kullanarak; Kişisel bilgileriyle eşleşen iş ilanlarına doğrudan ulaşabilirler, Çeşitli kriterler girerek yurtiçi iş ilanlarını arayabilir, kişisel bilgileriyle eşleşebilen ilanlara başvurabilirler, Çeşitli kriterler girerek yurtdışı iş ilanlarını arayabilir, yurtdışındaki işyerlerine işgücü sevk etmek isteyen işverenlerin iletişim bilgilerine ulaşarak kendileriyle doğrudan temasa geçebilirler, Bilgi sahibi olmak istedikleri memur ilanları vb. gibi yukarıdaki kapsamın dışında kalan diğer iş ilanlarına ulaşabilirler.

Haberin Devamı

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İş arayanlar, ister İŞKUR'un internet sitesinden, ister en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü'nden sisteme üye olup kendine uygun işe başvurabiliyor. İş arayanlar İŞKUR'un sitesine özgeçmişlerini kayıt ettikten sonra; kişisel bilgileriyle eşleşen iş ilanlarına doğrudan ulaşabiliyor. Yurtiçi, yurtdışı iş ilanlarını arayabiliyor, işverenlerle doğrudan temasa geçebiliyor.

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!