İSKİ’nin uyarı panosu kazadan sonra kondu

Güncelleme Tarihi:

İSKİ’nin uyarı panosu kazadan sonra kondu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2007 00:00

Ayazağa’da, İSKİ’nin yaptığı çalışma sırasında yola uyarı ikaz panoları konulmaması, motosikletli bir gencin canına mal oldu.

Alibeyköy’den, Ayazağa istikametine plakasız motosikletiyle gitmekte olan 26 yaşındaki Tahsin Demir, sol şeritten giden ve plakası alınamayan bir kamyonun sağından geçmek istedi. Demir, bu sırada İSKİ inşaatında çalışan MRM İnşaat’a ait kamyoneti son anda fark etti. Motosikletinin frenlerine asılan Tahsin Demir, kamyonetin kasasına süratle çarpınca olay yerinde hayatını kaybetti. Kask takmayan gencin süratli olduğu yaptığı fren izinden belli oldu. Kazadan sonra İSKİ’nin yaptığı çalışmanın ön tarafına "İSKİ Beyoğlu Şube Müdürlüğü, Mesuliyet Sahasında Atıksu ve İçmesuya Yapım Bakım ve Rehabilitasyon işi. Yüklenici: Özka İnşaat" panosu ile uyarı levhalarının konulduğu görgü tanıklarınca ifade edildi.

Kazayı görüp duran ve kurye olarak çalışan Metin Topçu, "Otomobil sürücüleri motorcuları trafiğin bir parçası olarak görmüyor. Sanki biz can taşımıyoruz. Bu durumun ortadan kalkması gerekiyor. Ayrıca motosiklet sürücüleri de kasksız yola çıkmamalı" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!