İşkenceci koca

Güncelleme Tarihi:

İşkenceci koca
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 22:14

GAZİANTEP’in Kilis ilçesinde yaşayan Suriye uyruklu 2 çocuk annesi Raşe R.(28), eşi Haşish R.(35) tarafından levyeyle dövüldü, kerpetenle dişleri söküldü.

Haberin Devamı

Vücudunda kırıklar olan kadın, çığlıklarını duyanların çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bir dizi ameliyatla hayata dönen kadın, kendisine işkence yapan eşinden şikâyetçi olmadı. Bir süre sonra yakalanan dayakçı koca da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Erdal Yayla şunları söyledi: “Özellikle kafasına aldığı çok fazla darbe nedeniyle hastanın şuuru kapalıydı. Kolunda ve el bileğinde kırık, vücudunun çeşitli yerlerinde doku ezilmesi ve çeşitli kırık ve çatlak vardı. En dramatik olanı da çene kemiği kırığı ve diş kaybıydı. Ameliyat ve yoğun bakımda tedavi sonrasında beyin ödemi açıldı. Diş bölgesi, çene kemikleri plastik cerrahi uzmanı tarafından ameliyat edildi. Bir süre sonra taburcu edilebilir” Anka Hastanesi’nin Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ayter, Suriyeli kadının tüm sağlık giderlerini karşıladıklarını ifade ederek, “Şiddete uğrayan bu kadının yanında olduk.” dedi.

BAKMADAN GEÇME!