İşkence yapılarak öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

İşkence yapılarak öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2005 02:02

Bayrampaşa Cezaevi’nde cinayet suçundan tutuklu bulunan ve çete reisi oldukları iddia edilen Ahmet Titiz ve Şeyhmus Lale’nin kuzeni Ercan Ariz (18), Yenidoğan Mahallesi’nde yaralı bulundu.

Üzerinden kimlik çıkmayan Ariz, kaldırıldığı hastanede kendisine işkence yapıldığını söyledi. Kafasında 3 santimetrelik delik, karın bölgesinde yaygın morluklar, sağ bacağında derin kesikler, sol bacağında kırıklar, aşırı kanama ve beyninde ödem oluşan Ariz, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Mesleği kuaförlük olan Ercan Ariz’in, öldürülmekten korktuğu için Diyarbakır’a gittiği, 12 gün önce de İzmir üzerinden İstanbul’a geldiği belirtildi. Korkunç cinayetin, Titiz ve Lale’ye mesaj vermek için işlendiği iddia edildi. Bir başka kuzen Yılmaz Lale’nin de yaklaşık 3 ay önce silahla vurularak öldürüldüğü öğrenildi.

Suç dosyaları kabarık

Güneydoğu illerinden getirdikleri çocuklara kapkaç ve hırsızlık yaptırdıkları suçlamasıyla aranan Titiz ve Lale, Gaziosmanpaşa’da rakip çete elemanlarına silahlı saldırı hazırlığındayken bindikleri takside yakalanmışlardı. Sarıgöl Mahallesi’nde iki kişinin öldürülmesine karıştıkları öne sürülen çete liderlerinin yapılan üst aramasında 2 tabanca ve 1 adet MP-5 ele geçirilmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!