İşkence edilerek vahşice öldürülmüştü! Zanlının ifadesi 'pes artık' dedirtti

Güncelleme Tarihi:

İşkence edilerek vahşice öldürülmüştü Zanlının ifadesi pes artık dedirtti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 15:40

Adana’da işkence yapılıp tabanca ile öldürüldükten sonra gömülen şahsın ikinci katil zanlısı adliyeye sevk edildi. Zanlının, kuzeninin düğünü için alışveriş yaparken yakalandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Seyhan ilçesinde oto kiralama işi yapan Cem Atalmış (38), müşterisi Deniz T. ile inşaat halindeki bir apartman dairesini satın almak için anlaştı. Cem Atalmış, Deniz T.'ye önce ev için 100 bin lira, daha sonra da farklı dönemlerde 60 bin lira verdi. İnşaat tamamlanmayıp, parasını da geri alamayan Cem Atalmış, 21 Mart günü eşi Esma Atalmış'a "Ev işini konuşmaya gidiyorum" diyerek evden çıktı. Bir daha da geri dönmeyince Esma Atalmış, eşinin hayatından endişe ederek 'kayıp' başvurusunda bulundu. Cem Atalmış'ı bulmaya çalışan polis, otomobilini Hadırlı Mahallesi mezarlığında buldu.

Atalmış'ın öldürüldüğünü belirleyen polis, katil zanlılarından Mehmet T.'yi İstanbul'un Silivri ilçesinde yakaladı. Cinayeti amcasının oğlu Deniz T'nin işlediğini ileri süren Mehmet T. cesedi 30 Mart günü gömdükleri yeri gösterdi. Mehmet T. ise çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Olayın ikinci zanlısı Deniz T.'nin ise Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde saklandığı tespit edildi. Diyarbakır'a giden Cinayet Bürosu ekipleri, zanlıyı pazarda akşam kuzeninin düğününde giyeceği takım elbiseyi almak için alışveriş yaparken yakaladı. Polisleri karşısında gören Deniz T.'nin "Düğünden sonra gelseydiniz bari, kuzenimin düğününe katılsaydım" dediği öğrenildi. Adana'ya getirilerek sorguya alınan zanlı ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!