Işıklar yeniden düzenlenmeli

Güncelleme Tarihi:

Işıklar yeniden düzenlenmeli
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

MANAVGAT'ta bayram tatili, gerek yöre halkımızın, gerekse tatil için gelen yerli yabancı turistlerin yüzünü güldürdü. Bir nebze de olsa esnafımızın ve otelcilerimizi sevindiren bu olay karşısında, bizler de Oda olarak, en çok, uzun süren bu bayram tatilini, kazasız belasız geçirmiş olmaya seviniyoruz.

İlçemizde, Kumköy dahil olmak üzere, Side'ye kadar uzanan yollarımızın genişliği, 15 metreden 30 metreye çıkarıldı. Eskiden, yolların imarlı olması ya da otel, motel, inşaat çalışmalarının sıkça yaşanması, trafikte bir çok sorunu da beraberinde getirirken, şimdi, bu yollarda şoför arkadaşlarımız güvenli ve rahat şekilde seyahat edebiliyor.

Manavgat -Side arasında açılan E-5 Çevreyolu'na, iki güzel kavşağın yapılması da bizleri sevindiren bir başka olay. Ancak, bu kavşaklar üzerinde yapılan ışıklandırmaların, daha düzenli ve yeterli olmasında büyük fayda var düşüncesindeyiz. Çünkü sürücülerimiz, buralarda yanılıp, bazen nasıl ve ne şekilde hareket edeceklerini bilemiyor.

Yaz ayına girdiğimiz şu günlerde, ilçemiz için yaptığımız diğer bir çalışma da, trafik kazalarında kullanılacak bir vinç aracının alınması oldu.

Çok yakında faaliyete geçecek olan bu vinç sayesinde, kazalardan sonra ortalıkta kalan araçlar yüzünden meydana gelebilecek yol tıkanmaları ve oluşabilecek diğer kazalar önlenecek.

Bütün bunlar dışında, Oda olarak üzerinde durduğumuz diğer bir konu da, Ticari Taşıt Kullanım Belgeleri. Aylardır titizlikle çalışıp, bir çok sürücümüze verdiğimiz belgelerin son alım tarihi 15 Nisan.

Bu belgeyi almamış olan sürücülerimizin, bir an önce Oda'ya başvurmaları gerekiyor.

Hepinize kazasız ve keyifli yolculuklar dilerim.

Konuk Yazar

Mehmet ÜNAL

Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!