İşadamlarına cin ve büyüyle tuzak

Güncelleme Tarihi:

İşadamlarına cin ve büyüyle tuzak
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2005 01:49

Büyüyle etkilediği işadamının şirketlerine tehditle ortak olmaya çalıştığı iddia edilen cinci terzi yakalandı. Cincinin işyerinde, büyü ile ilgili onlarca kitabın yanı sıra kadın iç çamaşırı ve saç telleri bulundu.

KAĞITHANE’de, birçok işadamını büyü yaparak işlerini düzelteceği iddiasıyla dolandırmakla suçlanan Hasan Köse (42), önceki gün şikayet üzerine Sultan Selim Caddesi’nde bulunan terzihanesinde Kağıthane Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kadın iç çamaşırı, saç teli

Yardımcısı İsmail Kuku ile birlikte gözaltına alınan Köse’nin işyerinden cin ve büyü ile ilgili kitapların yanı sıra büyü yapımında kullandığı kurşun ve bakır parçalar ile büyü yaptığı kişilerin fotoğrafları, kadın iç çamaşırı, saç teli, iplik, laptop, tarot kartları ve bir tabanca bulundu.

Onlarca kurban işadamı var

Hasan Köse’nin yakalandığını duyan 3 kişi daha, Köse hakkında tehdit ve şantaj suçlamasıyla şikayetçi oldu. Köse’nin 2001 yılından beri onlarca kişiyi dolandırdığı ve büyü yaparak evleriyle arabalarına el koyduğu iddia edildi. Dolandırılan diğer işadamları belirlenmeye çalışılıyor.

SOYULAN İŞADAMI ANLATIYOR

Cinlerim seni öldürür deyip otomobilimi aldı

Onunla 2002 yılında tanıştık. İşyerime geldiğinde dini sohbetler ediyorduk. Daha sonra işlerimin düzeleceğini söyleyerek, büronun içine Arapça yazılar yazılı kağıtları koyup su serpmeye başladı. Sözlerine inanıp verdiği suları içtim. Zamanla ne derse yapmaya başladım. Bana hükmediyordu. Karımla birlikte geceleri halüsinasyonlar görmeye başladık. Uyuyamıyordum. Bana üç cini olduğunu ve beni isterse 40 günde öldürebileceğini söyleyerek tehdit etti. İlk önce otomobilimi elimden aldı ve eniştesinin üzerine geçirdi. Daha sonra bana şirketime ortak olmak istediğini söyledi. Arkadaşlarım ve ailemin baskısıyla Hasan Köse’nin verdiği suyu içmeyi bıraktım. Zamanla kendime geldim. Daha sonra polise başvurdum.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!