İşadamının oğlu yalıda şoförlerini öldürdü

Güncelleme Tarihi:

İşadamının oğlu yalıda şoförlerini öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2016 18:40

İstanbul Beykoz'da bir yalıda 20 yıldır işadamı Sabri Y.’nin aile şoförü olarak çalışan Nihat Bulca (50) iddialara göre, işadamı Sabri Y.'nin oğlu Burhanettin Tarkan Y. tarafından aralarında geçen bir tartışma nedeniyle 3 bıçak darbesiyle öldürüldü. Öldürülen Nihat Bulca'nın bir yakını "Güncel, siyasi ve Suriye gündemi tartışırken kavga büyüdü" iddiasında bulundu. Burhanettin Tarkan Y. gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay, Beykoz Göksu Mahallesi'ndeki yalıda dün saat 11.00'de meydana geldi. Alınan bilgiye göre, işadamı Sabri Y.'nin oğlu Burhanettin Tarkan Y., 20 yıl boyunca aile şoförleri olarak çalışan evli ve bir çocuk babası olan Nihat Bulca'yı aralarında geçen tartışma yüzünden, boynundan ve omurgasından olmak üzere 3 bıçak darbesiyle yaraladı. Hemen hastaneye kaldırılan Nihat Bulca, yapılan müdahalelere rağmen bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 

İşadamının oğlu yalıda şoförlerini öldürdü

"GÜNCEL KONULAR TARTIŞMAYI BÜYÜTTÜ"

Nihat Bulca'nın cenazesini Adli Tıp Kurumu'ndan almaya gelen kayınbiraderi Mehmet Arı, işadamı Sabri Y.'nin  oğlu Burhanettin Tarkan Y.. ile şoför Nihat Bulca'nın arasında güncel, siyasi ve Suriye gündeminin tartışıldığını iddia etti.

Haberin Devamı

İşadamının oğlu yalıda şoförlerini öldürdü

Cinayete kurban giden Nihat Bulca

Arı, kavganın bu yüzden büyüdüğünü, bıçaklanma olayının bu nedenle gerçekleştiğini iddia etti. Tanık olarak polise ifade veren işadamının bir çalışanının da, benzer şekilde bilgi verdiği öğrenildi. 

Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlatarak şüpheli Burhanettin Tarkan Y..'nin kaldığı eve operasyon düzenledi. Gözaltına alınan Burhanettin Tarkan Y.. sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!