İsa, UFO'yla gelecekmiş

Güncelleme Tarihi:

İsa, UFOyla gelecekmiş
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 1997 00:00

Haberin Devamı

ABD'de tarikat çılgınlığına bir yenisi daha eklendi. İsa Peygamberin babası olduğunu iddia eden ‘Tanrı Uçan Daireleri Korusun’ tarikatının lideri Hoh-Ming Chen'e göre İsa Peygamber 31 Mart 1998 tarihinde uçan daireyle Teksas eyaletinin Garland kentine inecek.

İsa Peygamberin babası olduğunu öne süren Hoh, Hazreti İsa'nın yerel saatle 22.00 ile 23.00 arasında kendi vücudunda reenkarne olacağını iddia ediyor. Tayvan dilinde adı ‘Doğru Yol’ anlamına gelen tarikatın 40'ı çocuk olmak üzere yaklaşık 150 müridi bulunuyor. Şimdi Tayvan ve ABD'de bulunan tarikat müridleri büyük güne hazırlanmak üzere Teksas'ın Garland kentine akın ediyor.

Eski bir sosyoloji öğretmeni olan Hoh-Ming Chen, Tanrı'nın dünyaya inişinden önce birçok mucizevi alametin görüneceğini söylüyor. Hoh'a göre büyük gün öncesinde şiddetli hava hareketleri yaşanacak, gökte ışıklı yazılar ve büyük bir hızla hareket eden uzay gemileri görülecek, İsa'nın en şaşmaz işareti için gelişinden tam 6 gün önce başlayacak ilahi kaynaklı televizyon reklamları olacak. İsa, Channel 18 adlı televizyon kanalından geleceğini haber verecek.

Hoh, Hz. İsa'nın yeryüzüne inmek için Garland'ı seçmesinin sırrının ise bu kentin adının İngilizce'de ‘Tanrı’nın ülkesi' anlamına gelen ‘Godland’ sözcüğüyle ses benzerliğinde yattığını ileri sürüyor. Hoh, Tanrı'nın gelmemesi halinde tıpkı geçen Mart ayında topluca intihar eden ‘Cennetin Kapısı’ adlı tarikat müritleri gibi topluca ölümü seçeceklerini yalanlıyor.

‘Hiçbir şekilde intihar edeceklerini sanmıyorum, çok nazik, insancıl ve çoğunluğu iyi eğitim almış insanlar. Aralarında işadamları, mühendisler, öğretmenelr var. Toplu intihar gibi bir şeye kalkışacaklarını sanmıyorum. UFO’lar gelmezse evlerine geri dönecekler. Hem zaten uçak biletlerini gidiş-geliş aldılar' diyor.

Tarikat lideri Tanrı'nın müdahale etmemesi halinde Tayvan'ın gelecek yıl büyük bir felaket yaşayacağını ve 20'inci yüzyıl sona ermeden kıyametin kopacağını savunuyor. ‘Tanrı Ufoları Korusun’ Tarikatı, 31 Mart tarihinde en az 1 milyon insanın İsa'yı görmek için kente akın edeceğini iddia ediyor. Yetkililer ise tarikatın iddiaları yüzünden alarma geçirilmiş durumda. Müritlerin bir çılgınlık yapmaması ve çevreye zarar vermemeleri için, polis grubu yakından izliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!