İş Sanat'tan yılbaşı konseri

Güncelleme Tarihi:

İş Sanattan yılbaşı konseri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2009 12:16

Ernest Sarközi liderliğindeki orkestra, roman geleneksel şarkılarından caza uzanan zengin repertuarı ile yılbaşı temasına uygun bir konser verecek.

Haberin Devamı


İş Sanat, 2009'u "The Gypsy Devils Orchestra" ile uğurlayacak. Çigan müziğine yeni bir soluk getirerek, dünya müzikleriyle buluşturan Ernest Sarközi liderliğindeki orkestra, roman geleneksel şarkılarından caza uzanan zengin repertuarı ile yılbaşı temasına uygun bir konser verecek. Konser 29 Aralık 2009 saat 20.00'de İş Sanat’ta gerçekleştilecek.

Slovak, Rus, Macar, Yunan, Yahudi ve Roman geleneksel şarkılarından caza, operetlerden film müziklerine çeşitlemeler yaparak geleneksel müzikleri hiç alışılmadık performanslarla dünyaya ulaştıran "The Gypsy Devils Orchestra", Ağustos 2007’de müzik dünyasına "Devil’s Violin" ismi ile adım attı. Grup bu adıyla, "En İyi Orkestra", "En İyi Albüm", "En İyi Performans" kategorileri olmak üzere, Slovak Müzik Akademisi'nin 3 Grammy ödülünün sahibi oldu. Müzisyenlerden birinin ayrılması ile geriye kalan 7 kişi, gruba "The Gypsy Devils" adını verdi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!