İş dünyasında 40 yıl

Güncelleme Tarihi:

İş dünyasında 40 yıl
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 1998 00:00

Haberin Devamı

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, iş yaşamına başlamasının 40'ıncı yıldönümünü; ailesi, yakın dostları, şirketlerinin yöneticileri, çalışanları ve anılarıyla birlikte kutladı. Aydın Doğan ilk kez vergi mükellefi olup iş yaşamına başlamasının 40'ıncı yıldönümünde, Doğan Holding ve bağlı kuruluşlarda 10 ve 20'nci yıllarını dolduran çalışanlarına da plaket verdi.

Doğan Holding'in Altunizade'deki yeni merkezinde düzenlenen törene, eşi, Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sema Doğan, kızları, Kanal D İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Arzuhan Yalçındağ, Hürriyet İcra Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, damatları Medya Grubu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ve Ali Sabancı katıldı.

40 yıllık iş hayatında, hep başının dik, alnının açık olduğunu, hesabını veremeyeceği hiç bir işe girmediğini belirten Aydın Doğan, ‘‘Zaten 40 yılımın son 20 yılı kamuoyunun gözü önünde geçti. 3 kişiden 10 bin kişilik büyük bir gruba erişmek kolay olmadı. Bayram-seyran demeden, zaman zaman günde 18-20 saat çalışarak bu günlere geldik. Hayatımın her safhasında bana destek veren, yardımcı olan, büyük fedakarlıklarıma katlanan eşim Sema'ya, bana sürekli yardımcı olan çocuklarıma, benimle beraber gece gündüz çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim’’ diye konuştu.

Törende, Doğan Holding Yönetim Kurulu üyeleriyle, 10 ve 20'nci yıllarını dolduran çalışanlara plaket verildi. Doğan Holding bünyesinde yer alan gruplar adına da Aydın Doğan'a çeşitli hediyeler verildi.

Törene, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Yayın Koordinatörü Seçkin Türesay, Hürriyet Gazetesi Başyazarı Oktay Ekşi, Kanal D Genel Yayın Koordinatörü ve Arena Genel Yönetmeni Uğur Dündar da katıldı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!