İş dünyası tutulmadan etkileniyor

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası tutulmadan etkileniyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2011 00:00

Tam Ay tutulması, Ankara üzerinde Güneş batarken, diğer bir deyişle tam Ay doğarken gerçekleşecek. Eski öğretilere dayanan bilgilere göre, Türkiye ve özellikle İstanbul bağlantılı, ekonomi ve iş dünyasını ilgilendiren büyük değişimler birkaç hafta içinde açıklanabilir

2011’e damgasını vuracak bir başka tutulmaya doğru gidiyoruz. 10 Aralık pazar günü ıkizler burcunda gerçekleşecek Tam Ay Tutulması 26 dakika sürecek. Tutulma özellikle Asya ve Avustralya üzerinde etkili olacak. Bu bölgelerdeki ülkelerin kısa zamanda dışa açılmasını, hareketlenmesini ve hızlanmasını bekleyebiliriz.
Yerküremiz, tutulma süresince, astrolojide ‘Işıklar’ olarak adlandırılan Ay ve Güneş arasında kalacak. Böylece bilmediğimiz hiçbir şey kalmayana kadar bilgiler akmaya devam edecek.
Hazırlık yapılan ve duyurulmamış her konu açığa çıkacak. ışyerinde şok edici açıklamalara, sürpriz istifalara, geçmişte birlikte çalıştığımız kişileri de tekrar görmeye hazırlanalım. Her şeyi duyup dinleyelim ancak aksiyonları mümkün olduğu kadar 19 Aralık haftasına bırakalım. Kurumsal iletişim projelerimizde, medya açıklamalarımızda temkinli olmaya devam etmeliyiz. şirketlerin ortaklık yapıları, birleşme ve ayrılmalar çok hızlı kararlarla karşımıza çıkabilir.

BÜYÜK DEĞİŞİMLERE HAZIRLIKLI OLALIM

Tam Ay tutulması, Ankara üzerinde Güneş batarken, diğer bir deyişle tam Ay doğarken gerçekleşecek. Eski öğretilere dayanan bilgilere göre, Türkiye ve özellikle ıstanbul bağlantılı, ekonomi ve iş dünyasını ilgilendiren büyük değişimler birkaç hafta içinde açıklanabilir. Özellikle ıstanbul merkezli işyerleri hareketli bir dönemde bulunuyor.
Savaş, mücadele ve atılganlıkla ilişkili Mars’ın tutulmadaki etkisi bu sefer çok büyük. Gezegenin Başak burcunda bulunması, sağlık sektöründe çalışanlarla ilgili düzenlemelerin yeniden ele alınması gerektirecek. Sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu kuralları protesto etmeleri de medyada gündeme oturacak. Halkın sağlık hizmetlerinden memnuniyetsizliği bu hafta ortaya çıkacak konuların başında geliyor.
Öğretmenlere ilişkin sorunlar ve gazetecilerle ilgili kısıtlamalarda çıkış yolu bulunmaya çalışılacak. Tutulma yöneticisi Merkür’ün geri harekette olması sebebiyle tutulamayacak sözler verilip, kararlar sıkça değiştirilebilir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!