İş arkadaşlarının şakası kanlı bitti

Güncelleme Tarihi:

İş arkadaşlarının şakası kanlı bitti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2007 11:26

KONYA’da aynı iş yerinde çalışan bekçi ile şoförün şakalaşması kavgaya dönüştü. Şoför İbrahim Kayadere (30) başına aldığı bıçak darbesi ile yaralanırken, kaçan bekçi Şenol Bayar (35), kısa bir süre sonra polis tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

Olay dün saat 21.00 sıralarında Selçuklu İlçesi’nde bulunan 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. İddiaya göre bir meşrubat firmasında bekçilik yapan Şenol Bayar, aynı iş yerinde servis şoförü olarak çalışan İbrahim Kayadere’ye mesai bitiminde, “Hadi artık git, daha ne bekliyorsun, burada mı yatacaksın?” diyerek takıldı. Bunun üzerine Kayadere de “Gitmiyorum. Burada kalacağım” diye yanıt verdi. Bu tür sözlerin uzaması üzerine İkili arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

İddiaya göre Şenol Bayar, çevreden bulduğu meyve bıçağı ile arkadaşına saldırdı. Başının sağ kısmına bıçak darbesi alan Kayadere, olayı gören arkadaşlarının yardımı ile Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Kayadere’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kaçan bekçi Şenol Bayar ise kısa süre sonra polis tarafından yakalanarak ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!