İntihar değil cinayet çıktı

Güncelleme Tarihi:

İntihar değil cinayet çıktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2018 07:27

İstanbul Gaziosmanpaşa’da intihar ihbarı üzerine olay yerine giden polis cinayeti ortaya çıkardı. Polis, ölen kişinin arkadaşıyla birlikte evde uyuşturucu partisi yaptıktan sonra tabancayla öldürüldüğü belirledi. Şüpheli, olaydan 3 saat sonra tabanca ve bir miktar uyuşturucuyla birlikte gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay, 3 gün önce 18.40 sıralarında Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesi Dere Sokak üzerinde meydana geldi. Telefonla polisi arayan ihbarcı, bir kişinin çatıya çıkıp intihar etmek istediğini söyledi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis, kapısı açık eve girdiğinde bir kişiyi karnından ve sırtından vurulmuş, sırtüstü yatar halde buldu. Polis, ölen kişinin Ümit Tekbaş (26) olduğunu belirledi.

CİNAYETİ POLİS ORTAYA ÇIKARDI

Çalışmalar sonucunda polis, Tekbaş'ın arkadaşı tarafından öldürüldüğünü ortaya çıkardı. Şüpheli Yusuf G.'nin (39) arkadaşı Tekbaş’ı evine çağırıp buluştuğu, ikilinin birlikte alkol ve uyuşturucu kullandığı öğrenildi. Yaşanan tartışma sonrasında Yusuf G.'nin tabancasıyla Tekbaş'ı vurduğu belirlendi.

TABANCA VE UYUŞTURUCU MADDEYLE YAKALANDI

Haberin Devamı

Olay sonrası evden kaçan ve polise ihbarda bulunan Yusuf G. adresinde bulunamadı. Bunun üzerine polis, 3 saat sonra Yusuf G., ruhsatsız silahıyla birlikte gözaltına aldı. Yusuf G.'nin üst aramasında bir miktar da uyuşturucu ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yusuf G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!