İnternet üzerinden izlenebilen UPS

Güncelleme Tarihi:

İnternet üzerinden izlenebilen UPS
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2005 10:45

Türkiye’de güç kaynakları pazarını yönlendiren firmalardan biri olan Tunçmatik, Newtech serisi ürün ailesine yeni bir güç kattı: Newtech 6 kVA. Özel bir yazılıma sahip On-line kesintisiz güç kaynağı olan Newtech 6 kVA, opsiyonel olarak sunulan SNMP teknoloji ile İnternet üzerinden de izlenebiliyor.

Haberin Devamı

Tunçmatik, yeni nesil UPS’lerden olan Newtech ürün grubuna eklediği 6 kVA gücündeki kesintisiz güç kaynağı ile, ileri teknolojiyi uygun fiyatla sunuyor.

Hassas cihazları, medikal cihazları ve bilgisayarları (15 PC’ye kadar) elektrik kesintisine karşı koruyan Tunçmatik Newtech 6 kVA, ani dalgalanmalardan arınmış enerji çıkışı, yüksek frekansla çalışma özelliği, elektrik yokken de açılabilme imkanı veren ColdStart özelliği ve ürünün internet üzerinden izlenebilmesine olanak tanıyan SNMP* teknolojisi ile dikkat çekiyor. SNMP tüketicilere opsiyonel olarak sunuluyor.

 

Newtech, kesinti anında açık dosyaları kaydedip bilgisayarı kapatıyor. UPS’in yazılımı sayesinde bilgisayar ekranından akü doluluk oranı, yük göstergesi, giriş-çıkış voltajı ve frekansı gibi bilgilere de ulaşılabiliyor.

 

Haberin Devamı

*SNMP (Basit Network Yönetim Protokolü): SNMP teknolojisi, kesintisiz güç kaynaklarını telefon hattı aracılığıyla uzaktan kontrol etme imkanı veriyor. Cihazın içine yerleştirilen özel bir kart ile KGK, ağ üzerinde bağımsız birim olarak tanıtılıyor. IP numarası verilen ürün, bu sayede zaman sınırı olmaksızın herhangi bir yerden kontrol edilebiliyor.

Tunçmatik Newtech 6 kVA son kullanıcı fiyatı: 1299 USD+KDV.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!