İnternet ‘büyük gün’ü unutmadı

Güncelleme Tarihi:

İnternet ‘büyük gün’ü unutmadı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

İnternette evlilikle ilgili web sitelerine girerek, alyans seçiminden düğün şarkısına kadar birçok farklı alternatiften yararlanabilirsiniz.

Düğününüzü planlarken belki de internetten yararlanmak hiç aklınıza gelmedi ama elinizin altında böyle bir imkan olduğunu bilmelisiniz. Pek çok web sitesi 'büyük gün' ile ilgili her türlü detayı içeriyor. Tek bir yerden tüm alışverişinizi yapmanızı bile sağlıyor.

İntel'in yaptığı araştırmaya göre, internetten evlilikle ilgili tüm ayrıntılar için yardım bulmak mümkün. Alyans seçiminde tavsiyelerde bulunuyor ve güzel haberi tüm sevdiklerinize duyuruyor. Bekarlığa veda partilerinde nereye gidilir, ne yapılır, sorularına cevap veriyor. Nikah ve düğünler için alternatifler sunuyor, düğün şarkısı seçenekleri veriyor hatta online dinletiyor. Geleneksel tadların yanı sıra farklı mutfaklar öneriyor. Aklınıza gelemeyecek çiçek aranjman önerileri gösteriyor, gelinlik modeli arayanlara model ve fiyat listeleri veriyor. Farklı davetiye seçenekleri, doğru fotoğrafçı ve hediye seçimi için tavsiyeler sıralıyor.

Düğün organizasyon dışında balayı için de seçenekler bulabiliyorsunuz. Farklı bütçelere uygun popüler yerlerin bulunduğu siteler ve tur şirketlerinin programlarını veriyor.

Eğer gerçekten düğün planlamasında sorularınız varsa bu konudaki danışmanlara da sorabilirsiniz; www.weddingdetails.com sitesinde Edith ve www.bridalplanner.com sitesinde Amanda bu konulardaki tüm soruları cevaplıyor.

Düğün

için özel siteler

www.confetti.co.uk

www.weddingcircle.com

www.ultimatewedding.com

www.weddingguide.co.uk

www.theknot.com

www.bridalplanner.com

www.weddings.co.uk

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!