İngilizlerin tartıştığı ikinci hamilelik

Güncelleme Tarihi:

İngilizlerin tartıştığı ikinci hamilelik
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ünlü sunucunun gizli aşkı Fethiye’de

İngiliz basınında yer alan haberlerde, seksi sunucu Ulrika Johnson'ın hamileliğini açıklamadan önce, 33 yaşındaki Alman işadamıyla Türkiye'deki otelinde iki hafta tatil yaptığı bildirildi. Tatile, Johnson'ın eski kocasından olan 5 yaşındaki oğlu Cameron ve annesi Gun'ın da katıldığı belirtildi.

32 yaşındaki güzel sunucunun hamile bırakan kişinin kim olduğu sorusu, müşterek bahisçilere kadar merak konusu oldu. Ölüdeniz'de aynı otelde tatil yapan İngiliz turistler, kimseye aldırmadan aşk yaşayan çiftle ilgili olarak ‘‘Çok mükemmel, mutlu bir çift görünümündeydiler. Otel barında her gece birbirlerine sarılıp öpüştüler. Marcus, Ulrika'ya büyük özen gösteriyordu. Ulrika, mutluluktan havalarda uçuyordu. Karnı çıkıktı. Oteldeki herkes hamile olduğunu tahmin etti ama cesaret edip soramadı’’ diye konuştular.

Londra'daki son Dünya Güzellik Yarışması'nı sunan İsveç kökenli Ulrika Johnson ise karnındaki bebeğin kimden olduğu sorusuna, ısrarla ‘‘Söyleyecek birşeyim yok. Ne bugün, ne yarın, ne de gelecek hafta söyleyeceğim’’ karşılığını verdi. Ulrika'nın eski sevgilileri arasında zenci futbolcu Stan Collymore da bulunuyor.

İngilizler, Başbakan Tony Blair'in eşinin ardından şimdi de ülkenin en sevilen sunucusu Ulrika Johnson'ın hamileliğini konuşuyor. Gazeteler, Ulrika'nın hamileliğini manşetten veriyorlar. Ünlü sarışın TV sunucusu Ulrika Johnson'un çocuğunun babasının Fethiye Ölüdeniz'de beş yıldızlı Lykia World Hotel'in Alman sahibi Marcus Kempen olduğu öne sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!