İngiliz'i yaralayıp, gasp eden tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

İngilizi yaralayıp, gasp eden tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 19:14

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde, başına demir çubukla vurarak yaraladığı İngiliz uyruklu 67 yaşındaki Terry Killick'in içinde 400 TL ve kredi kartları bulunan cüzdanını gasp ettiği ileri sürülen 44 yaşındaki H.S. 16 gün sonra Söke'deki evinde yakalandı. Adliyeye sevk edilen H.S., tutuklandı.

Haberin Devamı

Didim'in Akbük Beldesi'nde yaşayan İngiliz Terry Killick, geçen 3 Haziran'da, eşi 60 yaşındaki Tina Killick'in öğlen alışverişe gitmesi üzerine villasında yalnız kaldı. Bir süre sonra balkon kapısından sesler geldiğini farkeden Terry Killick, merak edip kapıyı açtığı sırada, bir kişi tarafından başına demir çubukla vurulup, cebindeki, içinde 400 TL ve kredi kartları bulunan cüzdanı gasp edildi.

Eve dönen eşi tarafından kanlar içinde yerde baygın şekilde yatarken bulunan Killick, Akbük Sağlık Ocağı'na götürüldü. Burada Killick'in başına 5 dikiş atıldı. Jandarma Killick ile şüpheliyi kaçarken gördüklerini ileri süren iki komşusunun ifadeleri doğrultusunda saldırganın robot resmini çizdi. Robot resmi sabıkalılar dosyasıyla karşılaştıran jandarma şüphelinin H.S. olduğunu belirledi. Gasp, hırsızlık gibi bir çok suçtan sabıkalı olduğu belirlenen H.S.'nin Söke'nin Kemalpaşa Mahallesi'nde oturduğunu belirlenerek, Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü'yle irtibate geçildi. Söke polisi, H.S.'nin evine bugün sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Yakalanacağı anlayarak kaçmak isteyen H.S., ile polisler arasında kovalamaca yaşandı. İddiaya göre kovalamaca sırasında düşen H.S., bacağından yaralanınca yakalanıp, Didim İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.S., tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!