İngiliz turist kıza tecavüz iddiası

Güncelleme Tarihi:

İngiliz turist kıza tecavüz iddiası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2008 19:08

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde kıskandığı erkek arkadaşı 24 yaşındaki Andrew Harrington ile kavga eden İngiliz turist aynı yaştaki Sarah Sovsby, yanlız kalınca barda tanıştığı garson 23 yaşındaki A.G.G.'nin kendisine tecavüz ettiğini öne sürüp polise şikayette bulundu. Gözaltına alınan A.G.G. ise “Sarah ile kendi isteği ile cinsel ilişkiye girdik” dedi.

Alanya'da tatil yapan İngiliz çift Sarah Sovsby ve Andrew Harrington eğlenmek için İskele Caddesi'ndeki bir bara gitti. Andrew Harrington barda tanıştığı bir başka turist kızla ilgilenince kız arkadaşıyla tartışma yaşadı. Sarah Sovsby erkek arkadaşına sinirlenerek barı terk etti.

Andrew Harrington ise tanıştığı turist kızla bardan daha sonra ayrıldı. Bir süre sonra bara dönen Sarah Sovsby, daha önce tanıştığı garson A.G.G. ile sohbet etmeye başladı. Sarah Sovsby ve A.G.G. bar kapandıktan sonra bira içmek için plaja gitti. Sabah saatlerinde kaldığı otele giden Sarah Sovsby, erkek arkadaşı Harrington'a bira içmek için plaja gittiği garson tarafından tecavüze uğradığını iddia etti. Erkek arkadaşı ile birlikte polise başvuran Sovsby, A.G.G. ile sadece bira içmek ve konuşmak için plaja gittiğini ancak A.G.G.'nin kendisine tecavüz ettiğini iddia etti.

Polis tarafından gözaltına alınan garson A.G.G. ise “Sarah ile bira içmek için saat 03.00'de plaja gittik. Bir süre sonra öpüşmeye başladık. Bana prezervatif verdi. Kendi isteği ile cinsel ilişkiye girdik” diye ifade verdi. A.G.G., ifadesi alındıktan sonra Alanya Adliyesi'ne sevk edildi.

Tevacüze uğradığını iddia eden Sarah Sovsby ve erkek arkadaşı Andrew Harrington polis nezaretinde Alanya Adliyesi'ne gelerek ifade verdi. Sarah Sovsby’nin yapılan doktor kontrolünde cinsel ilişkiye girdiği belirlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!