Adalet Bakanlığı İKM boy ölçümü için süreç başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

Adalet Bakanlığı İKM boy ölçümü için süreç başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2018 16:30

Adalet Bakanlığı'nın Ceza Tevkifevleri için yapacağı gardiyan alımı kapsamında boy ve kilo ölçüm işlemi başladı. İnfaz Koruma Memuru olabilmek için öncelikle boy ve kilo ölçümü aşamasını geçmek isteyen adaylar, Adalet Bakanlığı personel alımı sürecinde sonraki aşamaya geçecek. Peki, İnfaz Koruma Memuru (gardiyan) alımı boy ve kilo ölçümü nasıl yapılacak? İşte, Adalet Bakanlığı personel alım süreci hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

İnfaz Koruma Memuru (İKM) ya da diğer bir ifadeyle gardiyan alımı için boy ve kilo ölçümü konusu araştırılmaya devam ediliyor. Adliyelerin resmi internet siteleri üzerinden duyurulan İnfaz Koruma Memuru başvuru sonuçlarının ardından adaylar, boy ve kilo ölçümü ne zaman yapılacak sorularını yöneltmeye başladı. Peki, İnfaz Koruma Memuru (Gardiyan) boy ve kilo ölçümü ne zaman yapılacak? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

İNFAZ KORUMA MEMURU BOY VE KİLO ÖLÇÜMÜ NE ZAMAN YAPILACAK?

İnfaz ve koruma memurları için ilan edilen pozisyon sayısının on katı aday içerisinden boy ve kilo şartını taşıyanlar sözlü sınava katılmaya hak kazanacak. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan infaz ve koruma memuru adaylarının boy ve kilo ölçümleri her bir adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu için ayrı ayrı olmak üzere  29/06/2018  ve devam eden günlerde yapılacak olup, adayların boy-kilo ölçümüne hangi gün katılacakları ilgili sınav merkezlerince ilan edilecek.

Haberin Devamı

Boy kilo ölçümüne katılmayanların mazeretleri kabul edilmeyecek, sözlü sınava katılamayacak. Boy kilo ölçümünü geçerek sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların ayrıca ilgili sınav merkezleri tarafından ilan edilmesi gerekmektedir.

BOY VE KİLO ÖLÇÜMÜNÜN YAPILACAĞI GÜN BU BELGELERİ UNUTMAYIN

Boy kilo ölçümünün yapılacağı tarihte sözleşmeli infaz ve koruma memuru adaylarının güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formunu (EK-3) doldurarak (4 adet) vukuatlı nüfus kayıt tablosu ile birlikte sınavı yapacak olan sınav merkezine teslim etmeleri gerekmektedir.

EK-3 BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!