İnanılmaz kaza

Güncelleme Tarihi:

İnanılmaz kaza
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 20, 2011 00:00

Antalya’da saatteki hızı zaman zaman 90 kilometreyi aşan fırtına karayolundaki yön levhasını devirdi. Tonlarca ağırlıktaki levha o sırada yoldan geçen otomobilin üzerine düştü. Şans eseri ölen olmadı.

Haberin Devamı

FIRTINA YOL TABELASINI DEVÄ°RDÄ° / FOTO GALERÄ°

DENİZDEN CİP ÇIKTI / WEB TV

Ä°ÅžTE 5 GÃœNLÃœK HAVA TAHMÄ°Nİ  Â

ANTALYA’da önceki gece başlayan ve dün sabah saatlerinde etkisini artırarak saatteki hızı zaman zaman 90 kilometreyi aşan fırtına, ev ve işyerlerinin çatısını uçurdu, ağaçları, karayollarındaki yön levhalarını ve kavşaklardaki ışıklı sinyalizasyon direklerini devirdi. Kentin doğu ilçeleriyle bağlantısını sağlayan D-400 karayolu üzerindeki Antalya- Isparta yol ayrımına 100 metre kala, kavşaktan önce yönleri gösteren karayollarına ait yön tabelaları devrildi. Bu sırada Aksu’dan Antalya yönüne gelen Havva Demir yönetimindeki otomobil, tonlarca ağırlıktaki tabelaların altında kaldı. Hemen arkasında seyreden Oğuzhan Alkan yönetimindeki otomobil de, tabelaların altında kalarak duran öndeki otomobile arkadan çarptı. Kaza sırasında Havva Demir mucize eseri araçtan yara almadan çıkarken, Oğuzhan Alkan ve yolcu koltuğundaki Esengül Alkan hafif yaralandı. Aspendos Bulvarı üzerinde ise fırtına bir işyerinin sacdan yapılan çatısını yerinden sökerek büyük bir gürültüyle işyerinin önüne savurdu. Yoldan geçen olmaması can kaybını önledi.

Marmaris’te dev dalgalar

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde de önceki akşam saatlerinde başlayan ve gece saatlerine doğru şiddetini artırıp saatteki hızı 80 kilometreye ulaşan fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle ilçe merkezi ile Armutalan ve Beldibi’nde üç trafoda patlama oldu, patlamayla birlikte küçük çaplı yangınlar çıktı. 8 metre yüksekliğinde dev dalgalar oluşurken Sahil Güvenlik, kaptanlara denize açılmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Bozburun’da iki balıkçı teknesi battı. Yeni Datça Yolu ve Marmaris’in Muğla Karayolu girişinde bulunan Karadere mevkiinde şiddetli fırtına nedeniyle yola düşen kaya parçaları trafikte aksamalara neden oldu. Fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi, sahildeki bazı ev ve işyerlerinin camları kırıldı.

Denizden cip çıktı

İnanılmaz kaza


Antalya’da öğle saatlerine doğru etkisini yitiren fırtınanın ardından denizden cip çıktı. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri dalgaların çekilmesiyle büyük bir bölümü su içinde olan cipin kilitli ve el freninin de çekili olduğunu belirledi. Polis kayıtlardan sahibini tespit etti. Bir havayolu şirketinde pilot olan Murat Avcı’nın akşam saatlerinde cipiyle sahile geldiği, ancak lastikleri kuma saplanınca kapılarını kilitleyip uçuşa gittiği ve aracın da fırtınayla denize sürüklendiği ortaya çıktı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!