'İlla ölmem mi gerek'

Güncelleme Tarihi:

İlla ölmem mi gerek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2018 23:27

Kayınpederinden 12 yıldır dayak yediğini iddia eden E.G. (28), “En son çocuklarımın okul masrafları için ayırdığım parayı istedi. Vermeyince 9 saat işkence yaptı” diyerek şikâyetçi oldu. Genç kadın, kayınpederinin serbest bırakıldığını öğrendikten sonra ise isyan etti: “O adamın içeri girmesi için illa ölmem mi lazım?”

Haberin Devamı

İstanbul Sultangazi’de ailesi tarafından çocuk yaşta evlendirilen, 12 yıllık evli, 2 çocuk annesi E.G. (28), kayınpederinden 12 yıldır şiddet gördüğü iddiasında bulundu. Son olarak kayınpederinin, çocuklarının okul masraflarını karşılayacağı parayı kendisinden istediğini, vermeyince kendisine 9 saat boyunca şiddet uyguladığını öne sürüp darp raporu alarak polise şikâyette bulunan genç kadın, kayınpederinin ifadesinin alındıktan sonra serbest kalmasına isyan etti. Eşinin Antalya’da çalıştığını, son şiddet olayının ardından ailesinin yanına sığındığını belirten E.G., yetkililerden yardım istedi.

‘ÇOCUKLARIMA DA ŞİDDET UYGULADI’
Kayınpederinin kendisini çocuklarıyla tehdit ettiğini, daha önce çocuklarına da şiddet uyguladığını ifade eden genç kadın, “12 senedir şiddet görüyorum. Gereken her şeyin yapılmasını istiyorum. Ben bugün şikâyetçi olduğumda polis bana sadece ifadesinin alınacağını ve başka bir şey yapılamayacağını söyledi. Öldükten sonra mı bize yardım edecekler? İlla ölelim mi? O adamın içeri girmesi için illa ölmem mi lazım?” diyerek yetkililere yardım çağrısında bulundu.

O GECEYİ ANLATTI: 9 SAAT İŞKENCE YAPTI
KAYINPEDERİNİN alkol ve kumar bağımlılığı olduğunu belirten E.G. sabaha kadar dayak yediği geceyi şöyle anlattı: “Sürekli alkol alıyor, kumar oynuyor. O akşam da beni çok kötü dövdü elimdeki parayı almak için. Vermek istemedim çünkü okul başlıyor, çocuğumun masrafları var. Eşim Antalya’da inşaat işi yapıyor. Kapıları üstüme kilitleyip anahtarla beni sabaha kadar dövdü. Yumrukla yüzüme, ayaklarıma, kollarıma vurdu sürekli. Sabah olunca da sızdı, biz kaçtık. Karakola gittik. Daha önce de çok kez şiddet uyguladı. Sabaha kadar, toplamda 9 saat boyunca şiddet gördüm. Bunu çok kez yaşadım. Eskiden korkuyordum, çekiniyordum. Silahı var çünkü. Silah da çekmişti bana.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!