İlk kez bu kadar yakın

Güncelleme Tarihi:

İlk kez bu kadar yakın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2011 16:36

Fatmagül'ün Suçu Ne, nefes kesen bir bölümle ekranlardaydı.

Haberin Devamı

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde;     

Mustafa’nın, Gül Mutfağı’na ziyareti, Fatmagül’ün iyimser düşüncelerinde haksız olduğunu ispatladı. Kerim’in işe gittiğini ve uzun bir süre dönmeyeceğini bilen Mustafa, Fatmagül’ü huzursuz etmek için daha da cesaretlendi. 

İfade vermek üzere İzmir’e giden Ebe Nine ve Rahmi, yaşanan aksilikler yüzünden, ziyaretlerini bir gün daha uzatmak zorunda kaldı. Bu sayede Avukat Kadir’i daha yakından tanıma fırsatı bulan Ebe Nine, yıllar sonra ilk kez çoktan unutmuş olduğu duygularla yeniden tanıştı.

Kerim’le aylardan sonra ilk defa evde yalnız olma fikri, nedense Fatmagül’ü tedirgin etmedi.  Mustafa’nın gölgesi nedeniyle huzursuz olan Fatmagül, bu ziyaretini Kerim'den sakladı. Kerim, Fatmagül’ü almaya geldiğinde Fatmagül Mustafa’nın ziyaretini ondan saklar.

Haberin Devamı

Kerim, Fatmagül’ü almaya geldiğinde , Fatmagül’ün bir  tedirginliği olduğunu hissetti ve bunun sebebinin, “evde yalnız kalmak” düşüncesi olduğunu sandı.

Fatmagül'ü bu tedirginlikten kurtarmak isteyen  Kerim,  dışarıda zaman geçirmek için sinemaya gitmeyi  teklif etti. Fatmagül bu “ilk” heyecanın da etkisiyle  Kerim’e daha da yakınlaştı.                               

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!