İlginç iddia: Seçimlerden sonra Diyarbakır Tahrir Meydanı'na dönecek

Güncelleme Tarihi:

İlginç iddia: Seçimlerden sonra Diyarbakır Tahrir Meydanına dönecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2011 12:01

MHP MYK üyesi ve Kocaeli 1’inci Sıra adayı Lütfü Türkkan, AK Parti’nin yeniden iktidar olması halinde hemen ardından Diyarbakır’ın Mısır’daki Tahrir Meydanı’na döneceğini, karışıklık çıkınca da İskenderun Limanı’na Birleşmiş Milletler gemilerinin gelip "Kürtler’e yardım etmeye geldik" diyerek kukla bir Kürt devleti kuracaklarını iddia etti.

Türkkan, Gölcük İlçesi’nde ve Örcün Köyü’nde yakın köylerden gelenlerle sohbet ederek konuşma yapan Lütfü Türkkan, Türkiye’de korkunun hakim olduğunu, insanların telefonda rahat konuşamaz, gazetecilerin istediğini yazamaz, televizyonların istediği programı çekemediğini öne sürdü. söyleyen Türkkan, şu iddialarda bulundu:

"Başbakan, televizyon kapatma yetkisi aldı, istediği kanalı kapatabiliyor. Memleketimize korku hakim oldu. Diktatörlükle yönetilir olduk. Artık Türkiye’de AKP’li seçmenin bile bu seçimlerde de AKP iktidar olursa, ülkemizin bölüneceğinden hiçbir şüphesi kalmadı. 12 Haziran seçimleri ardından Diyarbakır; Mısır’daki Tahrir Meydanı’na dönecek. Karışıklık çıkınca İskenderun Limanı’na BM gemileri inecek ve ’Biz Kürtler’e yardım etmeye geldik’ diyecekler. ’Siz Kürtler’e eziyet ediyor, yönetemiyorsunuz, çekilin kenara, bölgeye biz hakim olacağız’ diyecekler. Kukla bir Kürk devleti kurma girişimde bulunacaklar. Bu seçim parti seçimi değil. İktidara değil, istiklale oy vereceksiniz. Duyarlı olun. Bu vebalin altında kalmayın."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!