‘Iktidarsızım’ dedi hapisten kurtuldu

Güncelleme Tarihi:

‘Iktidarsızım’ dedi hapisten kurtuldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2001 02:02

Birlikte yaşadığı kadına 10'ar dakika arayla 4-5 kez tecavüz etmekle suçlanan öğretmen, ‘‘10 dakikada bunu 20'lik delikanlı bile başaramaz. Zaten ben iktidarsızım’’ deyince tahliye edildi.

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde, yıllar önce karısından ayrıldığı belirtilen öğretmen M.M. (54), A.D. (40) ile yaklaşık 5 yıl birlikte yaşadı. Çiftin bu beraberlikten şimdi 4 yaşında olan bir de kızları dünyaya geldi. Ancak nikáhsız beraberliği 4 ay önce son bulan A.D., savcılığa başvurarak öğretmen M.'nin kızını görme bahanesiyle evine gelip kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü. Tecavüzle suçlanan M.M. ilk duruşmada tutuklandı. 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan M. son duruşmada kendisini savunurken, hasta ve yaşlı olduğunu, ayrıca geçirdiği şeker hastalığı sonucu erkekliğini yitirdiğini ileri sürerek tecavüzde bulunamayacağını söyledi.

Delikanlı bile yapamaz

A.D.'nin, kendisinden, resmi nikáh yapmadığı için intikam almaya çalıştığını belirten öğretmen, doktor raporlarını da delil olarak gösterdi. Son duruşmada hazır bulunan A.D., hákimin, ‘‘Sana ziyaret sırasında ne kadar sürede, kaç defa tecavüz etti?’’ sorusuna, ‘‘10-15 dakika aralarla 4-5 defa tecavüz etti’’ cevabını verince sinirlenen M.M. şöyle dedi: ‘‘Akıl ve mantık alacak iş değil. Bu kadar süre içinde 20'lik delikanlı bile bunu başaramaz. Üstelik ben iktidarsızım.’’ Bunun üzerine M.M.'nin tahliyesine karar verildi ve duruşma ertelendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!