İkizler burcundaki yeni ay burcunuzu nasıl etkiliyor?

Güncelleme Tarihi:

İkizler burcundaki yeni ay burcunuzu nasıl etkiliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2014 15:25

İkizler burcundaki yeni ay burcunuzu nasıl etkiliyor? Niobe sizler için yeni ayın neler getireceğini yorumladı.Yeni ay ile birlikte Aşk, para, iş sizi bulucak. Sağlık ve sevgi ile kalın…

Haberin Devamı

Koç

Önümüzdeki on gün içerisinde, yeni kişilerle bağlantı kurabilir, iletişim yöntemlerinizi yenileyerek başarılı ilişkiler geliştirebilir veya görüşmeler esnasında istediğinizi alabilirsiniz.

Boğa
İkizler burcundaki yeni ay, maddi konularda yeni başlangıçların ve kararların söz konusu olabileceği on günlük süreçte olduğunuza işaret ediyor.

İkizler burcundaki yeni ay burcunuzu nasıl etkiliyor

İkizler
Burcunuzda meydana gelen yeni ay 10 gün süresince, yapmak istediğiniz başlangıçları yapmanız veya hayatınızda yenilenmesi gereken yerlerin yenilenmesi için size enerji verecektir. Sosyal anlamda yavaşlasanızda bu insanlara yardımı engellemeyecek.

Yengeç
Siz diğer burçlara göre İkizler burcundaki yeni ayı daha çok plan yapmakla geçirmeli ve planlanmamış hareketlerden kaçınmalısınız. Enerjiniz düşebilir. Sağlığa dikkat etmekte fayda var.

Haberin Devamı

Aslan
Önümüzdeki on gün için sosyal anlamda hızlı günler sizi bekliyor. Ekip çalışmaları, grup aktiviteleri, yeni sosyal çevreler ve arkadaşlıklar ön plana çıkıyor.

Başak
İkizler burcundaki yeni ay, toplum içindeki imajınızı, iş bağlantılarınızı, iş ilişkilerinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda size yenilenme şansı tanıyor. Belirsizliklere rağmen kendinizi geliştirme olanağı bulabilirsiniz.

Terazi
Eğitim, seyahatler, medya, halkla ilişkiler, ticaret, bilişim başlıklarında ele alınabilecek konularda yeni gelişmeler, yeni planlar veya yeni başlangıçlar yapabileceğiniz on günlük süreçtesiniz.

İkizler burcundaki yeni ay burcunuzu nasıl etkiliyor

Akrep
Önümüzdeki on gün içerisinde, maddi hesaplaşmalar, borç alacak meseleleri, finansal düzenlemeler ve alışveriş konularında hızlı gelişmeler, yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. İstediğinizi alma şansı bulabilirsiniz.

Yay
Evinizi ilgilendiren konular(dekorasyon, ev arkadaşı bulma, taşınma v.b) ve ikili ilişkileriniz(partner, ortak, çalışma arkadaşı, müşteri v.b) açısından yeni başlangıçlara açık on günlük süreçtesiniz. Mevcut ilişkilerinizi bir seviye yukarı taşıyabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ancak, yanılsamalara ve aldatıcı etkilere dikkat edilmesi gerekli!

Haberin Devamı

Oğlak
Önümüzdeki on gün içinde olumlu iş görüşmeleri, yeni plan ve projeler söz konusu olabilir. Ancak, yine de, yanılsamalara ve yanıltıcı kişilere, sağlığınıza ve yakın çevre ilişkilerinize de dikkat etmelisiniz. Sağlıkla ilgili adımlar atabilirsiniz.

İkizler burcundaki yeni ay burcunuzu nasıl etkiliyor

Kova
İkizler burcundaki yeni ay, medya, bilişim, halkla ilişkiler, eğitim, ticaret alanlarında size başarı getirebilir. Yeni aşklar, yeni ilişkiler, mevcut ilişkilerde yenilenme, aşk itirafları veya yaratıcı işlerle ilgili başlangıçlar gündeme gelebilir. Sosyal açıdan hızlanabilirsiniz. Yalnızsanız evde oturmamanızda fayda var.

Balık
Belirsizlikler, yanıltıcı ortam veya kişiler ya da kararsızlıklar ön planda. Ancak, isteklerinizin kabul görebileceği on günlük süreçtesiniz. Dolayısıyla, içinizdeki macera motivasyonunu es geçmemenizde de fayda var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!