İkinci çocuk bankadan

Güncelleme Tarihi:

İkinci çocuk bankadan
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2007 00:00

Boşanmak üzere mahkemelik olduğu Ali Serter'den bir kızı olan oyuncu Arzu Yanardağ, artık aşka inancının kalmadığını ve ikinci bebeğini sperm bankasından alacağı spermlerle yapabileceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Arzu Yanardağ fotoğrafları için tıklayın

Kimse koca kahrı çekmiyor

Önceki gün Ümraniye'deki bir mağaza açılışına katılan Arzu Yanardağ, ilginç açıklamalarda bulundu. Ali Serter'le boşanmak üzere mahkemelik olan oyuncu, "Ben hem annelik hem babalık görevini yerine getiriyorum. Şu an burada babalık görevim gereğince kızım için para kazanıyorum. Artık kadınların ekonomik özgürlükleri var. Kimse bir kocanın kahrını 30-40 sene çekmek istemiyor" dedi.

Leyla Kömürcü'nün izinde

Yanardağ, Amerika'daki sperm bankasından aldığı spermle hamile kalan Leyla Kömürcü'nün izinden gidebileceğinin de sinyallerini verdi: "Aşka olan inancımı kaybettim. Zamanında bana kim 'Seni seviyorum' dediyse yalan söylemiş. Şimdiye kadar ben de kimi sevdiğimi söylediysem, yalan söylemişim. Hiç kusura bakmasınlar. Bu şartlar altında ikinci çocuğumu sperm bankasından yapabilirim."

 

 

O önce IQ testi yaptırsın

Arzu Yanardağ, "Bebek oğlum Ali'den olmayabilir. DNA testi istiyorum" diyen eski kayınvalidesi hakkında da ağır konuştu. Ünlü oyuncu "O önce IQ testi yaptırıp getirsin, zeka seviyesini öğreneyim, ben de ona DNA testi sonucunu veririm" dedi. Çocuğun kendisinden olabileceğini söyleyen Tolga Karel içinse şunları söyledi: "Onu görünce midem kalkıyor. Televizyonda karşıma çıktığında kanalı değiştiriyorum. Hayatımda ilk kez br insandan nefret ettim."

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!