İkinci babaya veda

Güncelleme Tarihi:

İkinci babaya veda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2015 20:55

İskoç baba, bir Türk’le evlenen eski karısına açtığı velayet davasını kazanınca üzülen çiftin çocukları oldu. Türk üvey babasına fazlasıyla bağlanan küçük İskoç, öz babasına teslim edilirken ‘ikinci’ babasından çok zor koptu.

Haberin Devamı

İSKOÇ Nabeel Arshad (27), 10 yıl önce Laura Aytekin (26) ile evlendi. Logan adını verdikleri oğulları 3 yaşındayken, çift boşandı. Laura Aytekin, 3 yıl önce tatil için geldiği Marmaris’te güvenlik görevlisi Mert Aytekin (26) ile tanışarak evlendi. Logan, Mert Aytekin’i babası olarak benimsedi.

Baba Nabeel Arshad, eski eşi ve oğlunun Marmaris’te olduğunu öğrendi. İlçeye gelen Arshad, oğlunu geri almak için açtığı velayet davasını kazandı. Bunun üzerine öz babasına teslim edilmek üzere, küçük Logan, üvey babası ve dedesi tarafından polis merkezine getirildi. Anne ise evde kalmayı tercih etti.

POLİS İKNA ETTİ

Tedirginlik yaşadığı gözlenen çocuk, üvey babasına sarılarak öz babasına gitmek istemedi. Polis merkezinde 2 saat kadar kalan çocuğun İngiltere’ye dönmesi konusunda ikna edilmeye çalışıldığı öğrenildi.
Ağlayarak annesi ve üvey babasından ayrılmak istemediğini söyleyen çocuğun, anneannesinin yanına götürüleceği söylenerek güçlükle ikna edildiği belirtildi. Babasıyla polis merkezinden çıkan Logan’ın mutsuz ve tedirgin olduğu gözlendi. Taksiye binen baba, oğluyla İskoçya’ya gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

Haberin Devamı

‘Beni babası görüyor’

Mert Aytekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Nabeel Arshad’in İngiltere’deki gazetelere, çocuğunun kendisine verilmesi için para istedikleri yönünde açıklama yaptığını söyledi.

İkinci babaya veda

Çocuğu kaçırmak veya karşılığında para istemek gibi bir amacının olmadığını belirten Aytekin, “Logan, 3 yıldır yanımda yaşıyor ve gitmek istemiyor. 3 yaşından beri görmediği babasını tanımıyor bile. Tanımadığı bir kişiye verildi. Bunun için annesi ve biz çok üzülüyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!