İki liselinin oyun kavgasında acı son...

Güncelleme Tarihi:

İki liselinin oyun kavgasında acı son...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2018 06:48

İstanbul'da iki liselinin online bilgisayar oyunu Wolfteam yüzünden başlayan kavgaları cinayetle sonuçlandı.

Haberin Devamı

Esenyurt İstiklal mahallesinde iddiaya göre, lise öğrencisi ve mahalle arkadaşı R.A. ile Yunus Emre Şahin, internet kafede oynadıkları online bilgisayar oyunu Wolfteam nedeniyle tartışmaya başladı. 

Oyundaki tartışma sosyal paylaşım sitesi Facebook ve Instagram üzerinden bir kaç gün sürdü. İkilinin birbirlerine küfür etmeleriyle büyüdü. Yaşanan küfürlü tartışma nedeniyle R.A. ve Şahin önceki akşam buluştu.

MARKETE SIĞINIP YARDIM İSTEDİ 

Tartışıp yumruklaşan ikiliden R.A., yanında getirdiği bıçağı Şahin’in boğazına ve koluna sapladı. Yaralı halde kaçarak bir markete sığınan Şahin, yardım istedi. Kan kaybeden Şahin bir süre sonra olduğu yere yığıldı. Çevredekiler tarafından sağlık ekiplerine haber verildi. Gelen sağlık ekibinin ilk müdahaleyi yaptığı Şahin, kaldırıldığı hastanede öldü. 

Haberin Devamı

İFADESİNDE CİNAYETİ ANLATTI

Olay sonrası kaçan 16 yaşındaki R.A. kısa süre sonra polis tarafından yakalandı. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ve Çocuk Büro Amirliği ekiplerine edilen R.A., ifadesinde olayı anlattı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan R.A., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!